Motivation? Citat: Tankens magt er stor

Ugen der gik 22 2022: Back home og Baku

Ugen der gik 22 2022 var travl. Ugens nyheder flimrede forbi, stadig krig i Europa, kirkebombning i Nigeria og massivt skoleskyderi i USA. Distortion festival med svineri-tømmermænd.

Ugen der gik 22 2022

Ugen der gik 22 2022 Marina Aagaard blog Baku travel rejseLandede søndag middag efter tur med Henrik, så søndag og mandag går med tøjvask og oprydning – og gåture med Rex.

I løbet af ugen er der stadig ingen løbeture, fordi den forvredne fod ømmer sig, men det bliver dog til 3-4 trappeture på trapper og maskine. O.k. men kun i 7-8.000 trins-klassen. Ikke helt nok. Åndedrætstræningen bliver passet bortset fra 1 smutter på farten.

Tirsdag personlig træning og online firmatræning samt diverse korrespondance ifm. foredrag og kurser. Træning af mor og far – og hurtigt hjem.

Onsdag holdtræning og så pakning. Søster og jeg skal på pigetur. Desværre aflyste Turkish Airlines første del af flyrejsen, så det gav et hav af billet- og rejseproblemer. Nu har vi et helt døgn på farten – isf. 7-8 timer.
Henrik kører mig til Skanderborg, hvor jeg bliver samlet op.

19:45 flyver vi til Antalya. Her sidder vi og hænger i cafeen hele natten. Om formiddagen flyver vi videre til Baku.

Torsdag til mandag er vi i Baku. Næste uge er der Formel 1 (det var egentlig det vi skulle have været med til, men af rejsearrangøren aflyste i sidste øjeblik og så valgte vi ‘nødløsningen’). Byen bærer kraftigt præg af den kommende begivenhed, og stilhed før stormen. Vi er nok alligevel kommet på et godt tidspunkt: Der er god plads og attraktionerne er næsten mennesketomme.

En god uge, varm (ca. 35 grader) og med meget varieret sightseeing i den gamle bydel, den nye bydel og i byens futuristiske museum.

Traditionel turist fotomulighed. Ja, jeg ‘like’ Baku; en meget spændende by, i kuperet terræn og ud til havet, med flotte nye og gamle bygninger. Og en meget venlig og hjælpsom befolkning, men vist med et andet menneske- og arbejdersyn end i Europa.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Tankens magt er stor