MY GARAGE revisited: Luksusbil museum og shop

Ugen der gik 20 2022: Mobil, biler, bus og PR

Ugen der gik 20 2022 fra d. 16.5. til d. 22.5.2022. Medierne fortæller stadig om krig og en hel del om Claus Hjort Frederiksen, igennem 20 år indflydelsesrig politiker, nu i krydsild for at have lækket nationale hemmeligheder. Næsten ingen ved hvad det handler om, for det er hemmeligt. 

Ugen der gik 20 2022

Ugen der gik 20 2022 Marina Aagaard blogEn speciel uge med flere specielle aktiviteter. Og nedtur: Hyperstress fordi mobilen aka telefon-kamera-musikanlæg sætter ud det meste af ugen. Og optur: Ny personlig rekord på trappemaskine.

Mandag

Jeg kører igen Henrik sydpå til møde på Juelsminde egnen. Her går jeg igen en lang tur med Rex nær skoven og nede langs med vandet på en paradisisk sandstrand. Derefter ligger jeg lidt og læser og griner ad Livstil er en livstil, mens Rex slikker sol.

Vi kører hjem forbi My Garage i Vejle og ser på superbiler. Stedet er blevet større siden sidst. En tur værd.

En opringning, så retur til møde ved byggepladsen.

Dernæst hjemad forbi Skanderborg værksted og hente firmabil med nye fælge.

Så til Aarhus mobilrep butik, som desværre siger, at de ingen fejlmelding ser, hvorfor kun en total genstart måske kan kurere mobilen, der gik ned i sidste uge. Alt – musik, fotos, videoer, apps – skal reddes inden det sker.

Så et smut forbi Salling og Salling Rooftop. Vi får to ufatteligt gode virkelig højt belagte smørrebrødsmadder med vand til – og kaffe og kage bagefter. Og en tur op på gangbroen og ud på glaspladen, hvor vi kan se Strøget og fodgængerne under os. Man forstår godt at stedet er populært. Spændende træarkitektur og masser af udsigt ud over Aarhus.

Hjem. Åndedrætstræning 5+5+5.

Alene til foreningsfitnesscenteret: 1:15 på trappemaskinen. Hårdt.

Ny PR, personlig rekord på trappemaskinen: 9.000 trin (ca. 500 etager). Maskinen skriver, at energiforbruget svarer til 1111 kcal, men mit pulsur har opdaget, at jeg har støttet på håndtagene en meget stor del af tiden og opgør energiforbruget til 562 kcal på 1 time og 15 minutter. Ikke imponerende, men hårdt (dog ikke max.puls).

Ugen der gik 20 2022 Marina Aagaard blogHenrik går tur med Rex på golfbanen, jeg gør aftensmaden klar: Carpaccio med spinat, agurk, avocado, bladselleri, tomat og saltede ristede mandler.

Tirsdag

Til Aarhus. Personlig træning.

Der sker altid noget på havnen. I dag sejler et stort krydstogtskib ind og senere et containerskib og Samsø-færgen.

Hjem. Klæde om. Til Tirsbæk Gods.

Female Drivers Club (klub og netværk for kvinder, der er interesserede i biler) arrangement med tapas i det grønne og senere kage og netværk og en goodie bag med honning, slik, creme, Elle med mere.

Velkomst
Gennemgang af aktivitet og kørsel i terræn
Vi pakker bilerne og kører ud i terrænet
Frokost i det grønne
Terrænkørsel
Networking – kaffe, te og sødt

Land Rover Experience. Fantastisk dag. Først foredrag, så valg af bil – Defender eller Discovery modeller (jeg var i en af de nyere, for at lære programmer at kende) – så runde med instruktør, så selv ud og køre på bane og i dybe hjulspor i skovene omkring godset.

Det gik rigtig godt også for mig, bortset fra et sted på banen, hvor bilen fik lidt for meget gas, mens jeg kørte på skrå nedad en 30 grader rampe; instruktøren: “Det har jeg aldrig prøvet før.”

Hjemad sidst på dagen. Argghhh. To motorvejsuheld i “Bermudatrekanten”, Vejle-Horsens-Skanderborg området. Trafikradioen siger 50 min. ekstra køretid, jeg kører fra til hovedvejen. Det har andre også fundet ud af, men ekstratiden bliver ‘kun’ 30 min.

Hjemme igen. Åndedrætstræning ca. 5+5+5 minutter. Plus 2-3 minutter håndstand med støtte. Ingen anden træning.

Laks og kartofler, hvide asparges og friske ærter.

I seng ved 22-tiden. Vi bliver vækket af en sms. En mand i nabobyen har fundet Henriks pung, som bortkom. Desværre blev pengene, mange, stjålet og pungen smidt … hvorefter den blev kørt over af en plæneklipper, så blandt andet passet blev molestreret.

Onsdag – 1. sommerdag

I Danmark kalder metereologerne det sommer, når temperaturen når over 25 grader Celsius. Det skete i dag: 25,9 gr. C i Sønderjylland. Til gengæld var der kun 12 grader på Bornholm. Så det gode vejr var ikke ligeligt fordelt. Også i Aarhus vekslede det mellem køligt og lunt – ikke varmt.

Til Aarhus.

7:30-8:40 trappeløb (13 ture). 7.000 trin i højhus. Lille øgning.

09:00 Dance til Sessions One with ritmo lounge. Ikke Funktionel træning d.d.

10:00 selvtræning, men et kort program, jeg er brugt:

3 x 10 hængende benløft. 3 x 10 benpres. 3 x 10 squat jump med 10 kg. 3 x 2 ture med prowler – med sølle 2,5 kg (me vognen er tung nok)!

Forbi Dao Cafe efter en smoothie, juice og bolle. Dernæst til mor og far, mor er blevet opereret 4 timer i spiserør. Så en blomst (og krydsordsblade) og snak er på sin plads. Søster dukker også op.

Åndedrætstræning ca. 5+5+5 minutter.

Vi spiser tapas, læs: Rester fra køleskabet. Jeg laks, æg og avocado. Henrik biksemad.

En it ekspert dukker op for at hjælpe med diverse. Også min døde mobil. Det lykkes ikke, men jeg skal fortsætte med at forsøge i morgen.

Torsdag

Morgen gåtur på golfbanen med Rex.

6 km løbetur i Ringelmose Skov.

Kældertræning: 3 x 10 box jump, 3 x 10 box hop, 1 x 10 step up. 4 x 12 armstrækninger.

Online firmatræning.

En ekstremt stressende dag ellers: Mobilen er død og ingen genoplivningsforsøg virker. Fejlmelding på fejlmelding. Jeg taler med Care1 i Aarhus og de siger ‘kom bare ind’. En 45 minutters køretur senere griner ekspedienten nærmest bare af mig: Det der kan vi ikke gøre noget ved. Han forsøger dog at sælge mig ‘iCloud’ ideen som den eneste løsning. Jeg kører foreløbig hjem med uforrettet sag.

Ingen mobil, ingen app, betyder ingen åndedrætstræning. Arrrggghh.

Aftensmaden bliver take-away: Jeg henter en luksusburger og lakserillette til os hos Bag Søjlen.

I seng ved 22-tiden.

Fredag

07:00 Vi får Covid-19 test Aarhus.

Hjem. Jeg tager i foreningsfitnesscenteret.

Endnu en ny PR, personlig rekord på trappemaskinen: 10.440 trin (ca. 580 etager). Maskinen skriver, at energiforbruget svarer til 1285 kcal, men mit pulsur har opdaget, at jeg har støttet på håndtagene en meget stor del af tiden og opgør energiforbruget til noget mindre. Tid på 1 time og 30 minutter. Anstrengende, men mindre hårdt end i mandags (og ikke max.puls).

Da jeg kommer hjem har Henrik fået liv i min telefon. Intet kan gendannes, men nu har jeg i det mindste en rå telefon, jeg kan ringe fra. Ingen apps eller andet.

Åndedrætstræning 5+5+5 minutter.

22:00 til ro.

Lørdag

Henrik tager tidlig gåtur med Rex.

Jeg tager 40 ture på trappen ved Ørnereden og løber 6 km med søster efterfølgende.

Åndedrætstræning 6+5+5 minutter.

Hjem arbejde lidt.

En ven henter os og vi kører en tur. Vi skal på udflugt. Senere kører vi endnu en kort tur, nu i bus.

Søndag

Vi vågner op på et hotel.

Spiser morgenmad.

Vi går en tur i byen (mere om det senere).

Åndedrætstræning 6 + 5 + 5 minutter.

Spiser aftensmad og går tidligt til ro.

 

En uge, der startede i Ugelbølle med et par smut omkring Vejle-egnen og Aarhus. Og en tur ‘ud af huset’ sidst på ugen.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY GARAGE revisited: Luksusbil museum og shop