Danmark i bevægelse: Danmarks Motionsuge uge 41 2021

Biltur fra DK til CZ: Djursland Tjekkiet i bil

Den er godt nok gammel, min bil.
Men præstationen er totalt stabil.
9½ time på farten med store smil.

Altså bortset fra vejarbejde zoner og 3 stk. 7-8 km lange køer.

Kan en miljøbevidst klimatosse lide biler og bilture. Ja, det tror jeg nok. Det ene udelukker ikke 100 % det andet. Jeg kører videre lidt endnu i min diesel bil, mens jeg holder øje med elbil udviklingen.

Biltur fra DK til CZ

05:00 Op. Pakke færdigt. Pakke bil. Køre af sted 06:20.
20 minutter forsinket trods hjælp fra Henrik med kørekop m.m.

Jeg ruller ned ad villavejen i mørket.

Biltur fra DK til CZ Marina Aagaard blog travel rejse fotoHjulene blev efterspændt i går. Oliestanden er tjekket. Sprinklervæsken toppet op. Tanken er fuld. Der er kaffe i kørekoppen, musik i radioen – og senere bedre musik fra egen Spotify electronica playliste og dernæst en træningsrelevant podcast. Sådan!

Turen i Danmark foregår i adstadigt tempo. Her kører ingen vel længere alt for stærkt eftersom staten konfiskerer bilen i modsat tilfælde …

Kort før jeg passerer den dansk-tyske grænse. Dagen gryr.
Lige efter grænsen, ikke ved den første (der er lukket), men den næste rasteplads, holder jeg ind og ‘besøger det lille hus’ … 3:50 minutters tidstab selvom jeg løber …

Nu tror jeg, at jeg på Autobahn skal have marchhastigheden højere op, men “not so fast”. Et godt stykke ad vej syden for grænsen er et betragteligt antal landsmænd på vej på eftersferie i syd med 110 km/t i venstre spor. Så ro på.

Gennem Elb-tunnel. Guf for fans af det underjordiske (huler og tunneler). I love it. Og trafikken gennem Hamburg havneområde glider let nu til formiddag, ingen problem.

Fra A7 ruller jeg østpå mod Berlin på A2.

A2

Jeg beslutter ret hurtigt at køre ind på en gul musling – Shell – station (med mit Euroshell kort), mens tid er – før alt bliver til blå Aral – og tanke diesel, selvom der er hele 600 km tilbage på tanken …

Jeg kører stort set altid “på tid”, men dette stop er historisk ‘dårligt’: Mens jeg ruller ind, vurderer jeg, hvem der er ved at tanke færdigt og kører ind bag den bil, som jeg vurderer vil flytte sig først, så min bil kan komme til tanken.
Men denne gang parkerer jeg bag en NL-bil, hvor kvinden og hendes søn vælger at parkere bilen ved standeren og derefter gå ind på tanken for at handle. En absolut no-no situation; alle ved jo, at man parkerer sin bil på p-pladsen, så andre kan komme til …
Efter at have ventet mundlam 1 minuts tid, beslutter jeg mig for at bakke ud og rundt (en kritisk manøvre, selvom jeg har orienteret mig), for at bakke hen til en anden stander. Men dette – sammen med en kaffemaskine, der ikke fungerer – betyder at jeg bruger hele 23:30 minutter sådan cirka på denne tankstation, så jeg mister dyrebar tid.

Kinder

Jeg køber derfor 2 x 12 =  24 stk Kinder Riegel, som jeg ‘trøstespiser’ i løbet af den næste halve time. Så går turen som smurt. Sådan da.

A2 plejede at være en skøn rute; fri hastighed og ingen biler. Men sådan er det ikke længere skråstreg denne gang:

Der er tre gange 7-8 km vejarbejde med lange køer og kørsel med 0-60 km/t. Desuden er der mange strækninger, hvor der nu er stærkt reduceret hastighed (reduktion af trafikstøj), hvor man kun må køre med 80 km/t og hele området er pakket med stærekasser, for at sikre at alt går rigtigt for sig på vejen.

Så efter at have vundet ½ time på vejen nedad, taber jeg næsten 1½ time under slowmotion kørsel.

Efter Berlin klarer det dog op. Fri hastighed. Bilen får lov til at køre 240 km/t et par gange – hvor vejen er helt fri – for at motoren kan blive blæst igennem.

Undervejs vipper jeg lidt med fødderne, ruller lidt med skuldrene og ryster lidt på hoved og hænder, så jeg får ‘rørt mig’. Det optimale ville have været at stå ud og motionere, men jeg vil gerne hurtigt frem.
Sidst på turen tænder jeg for rygmassagen, der godt nok er meget blid, men bedre end ingenting. En ældre A8’er har godt nok ikke de nyeste elektroniske faciliteter, men motor og mekanik fungerer upåklageligt.

CZ

Så drejer jeg fra til CZ aka Tjekkiet og kører mod grænsen, hvor jeg gruer for grænsekontrol og køer (jeg har haft nogle slemme oplevelser med begge dele). Imidlertid er der intet, at frygte. Vejen over grænsen er kun markeret med et skilt på landevejen:
Ingen biler, ingen kontrol. Det er helt uvirkeligt.

Så er der kun kort vej til KV aka Karlovy Vary, hvor jeg vil holde efterårsferie: Rekreation.

Høj sol. Blå himmel med lammeskyer. Fine veje. Flotte efterårsfarver. Hvad mere kan man ønske?

Måske selskab på turen. Det er altså sjovere at være to eller flere. Men dette er en af de sjældne lejligheder (i de seneste 21 år), hvor jeg rejser alene. For det er jo meningen, at det skal være ‘retreat’ og læseferie og ikke hygge!

15:50. 9½ time senere. Jeg ruller ind ad indkørslen til kurhotellet. Det var en o.k., men lang køretur. Nu skal der slappes af.

Ruteplan fra Via Michelin:

Time: 10h01 (08h21 on motorways)
No traffic impact for departure at 9h41
Restricted traffic zone
Distance: 1015 km (912 km on motorways)
Costs: €111.69 (fuel consumption €99.19 + tax disk €12.50)

Man kan søge endnu mere præcist ved at taste bilmærke og model ind:

Via Michelin

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark i bevægelse: Danmarks Motionsuge uge 41 2021