Ugen der gik 35 2020: Regn, regn og mundbind

Motivation? Citat: Vær lidt skræmt, drøm stort

Af Marina Aagaard, MFT

Vær ikke skræmt!
Eller jo, måske en smule.

Altså forstået som Richard siger:

If your dreams don’t scare you,
they are too small.
Richard Branson, iværksætter

Skræmt Drømme Branson

Hvis dine drømme ikke skræmmer dig,
så er de for små.

Skræmt?

Det kan Richard sagtens sige. Kan man sige …
Men han startede selv med et blad for studerende og senere et postordrefirma og én enkelt pladebutik i en enkelt by. Og skabte så et globalt flyselskab og et rumfartsselskab! Han er et eksempel på, at man kan hvad man vil – trods modgang og kriser – og at man ikke skal være bange for at drømme stort.

Måske skal man ikke lige regne med at starte et succesfuldt flyselskab, men man kan starte lige nu med at drømme større end aktuelt. Det kan godt betale sig. Hold ikke igen med skræmmende store drømme. Drøm løs.

God uge, dag, måned og år.


Richard Branson

Sir Richard Charles Nicholas Branson (født 18. juli 1950) er en engelsk forretningsmagnat, investor, forfatter og filantrop. Han grundlagde Virgin Group i 1970’erne. Et selskab som kontrollerer mere end 400 virksomheder inden for forskellige områder.

Branson udtrykte ønske om at blive iværksætter allerede i en ung alder. Hans første forretningsforetagende, i en alder af 16 år, var et magasin kaldet Student. I 1970 oprettede han en postordrepladeforretning. Han åbnede en kæde af pladebutikker, Virgin Records; til sidst kendt som Virgin Megastore. Bransons Virgin-brand voksede hurtigt i løbet af 1980’erne, da han startede Virgin Atlantic- flyselskabet og udvidede Virgin Records, musiklabel. I 2004 grundlagde han rumfartsselskabet Virgin Galactic, der er baseret i Mojave Air and Space Port, kendt for SpaceShipTwo, et program designet til rumsturisme.

I marts 2000 blev Branson slået til ridder på Buckingham Palace for “tjenester indenfil iværksætteri”. For sit arbejde inden for detailhandel, musik og transport (med interesser i land-, luft-, hav- og rumrejser), hans smag for eventyr og for hans humanitære arbejde, er han blevet en fremtrædende global skikkelse. I 2007 blev han placeret i Time 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden listen.

I juni 2020 opgav magasinet Forbes Bransons anslåede formue til 4,1 mia. kroner.

Kilde: Wikipedia

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik 35 2020: Regn, regn og mundbind