Motivation? Citat: Drøm videre eller ej?

Danmark Leve: Deltag i sund udfordring i 4 uger

Ny kampagne, udfordring, og app fra DIF, Team Danmark og Sport One Danmark.
De lancerer sammen en digital kampagne, der skal gøre danskerne sundere.
Denne challenge lyder ekstraordinært relevant og motiverende.

Danmark Leve

Danmark Leve – tilbage på sporet

Nedlukningen af Danmark har desværre betydet, at flere danskere motionerer mindre. Derfor lancerer DIF, Team Danmark og Sport One Danmark en digital sundhedskampagne, som alle danskere kan blive en del af.

150 kroner er prisen for at deltage i kampagnen ’Danmark Leve!’. Et eventuelt overskud går til at skabe bedre rammer og vilkår for både bredde- og eliteidrætten i Danmark.

150 kroner? Det burde egentlig være gratis, financieret af den danske stat, som burde have en meget stor interesse i, at danskerne blev sundere og raskere – eftersom der er et enormt pres på sundhedsvæsenet. Forebyggelse er smart.

150 kroner? I sammenligning med prisen på en personlig træner, fra ca. 300 til 1500 kroner pr. time, så er det rørende billigt, for at blive vejledt på samme måde som Danmarks førende atleter. Jeg har tilmeldt mig!

Via kampagnen ’Danmark Leve!’ vil eksperter fra Team Danmark, eliteatleter og andre idrætsprofiler fra 7. september og fire uger frem guide danskerne til, hvordan de gennem små ændringer i dagligdagen kan skabe store resultater for deres fysiske og mentale sundhed.

”I Team Danmark arbejder vi hver dag tæt sammen med atleter og trænere, hvor vi hjælper hele vejen rundt for at skabe de bedste muligheder for at lykkes. Vi vil meget gerne dele ud af vores viden og erfaring til hele Danmark, og grundprincipperne om søvn, kost, motivation og træning kan bruges af alle og ikke kun eliteatleter”, siger Lone Hansen, direktør i Team Danmark.

Igennem de fire uger skal deltagerne i ’Danmark Leve!’ føre regnskab med deres søvn, kost, fysiske aktivitet mv. via en app. Alt sammen for at få danskerne til at forbedre deres vaner med hjælp fra de metoder og den viden, elitemiljøet ligger inde med.

Fire uger til forbedring

For at være med skal man tilmelde sig via www.danmarkleve.dk, og hente app’en ’Danmark Leve!’. Fra d. 31.8. i ugen op til kampagnestart gennemfører man et digitalt sundhedstjek. På baggrund af de indtastede svar, udregnes ens body age, hvorefter man har fire uger til at forbedre den mest muligt gennem daglige indrapporteringer – og tips fra eksperter.

Jo sundere, man lever, des flere point indsamles. For eksempel får man point for at dyrke motion og spise sundt, mens man får minuspoint for at ryge cigaretter eller sove mindre end syv timer i døgnet. Hver deltager har et personligt mål baseret på deltagerens udgangspunkt, og alle kan derfor være med uanset, hvor aktiv og sund en livsstil man har i dag.

”Det handler om at minde folk om, hvad gode vaner er. Drik vand, når tørsten skal slukkes. Og tænk på at spise og handle grøntsager, når du står ved buffeten eller i supermarkedet”, siger Rasmus Henning, som er tidligere OL-triatlet og nu projektleder i Sport One Danmark, der er DIF og Team Danmarks kommercielle selskab.

Ud over de kendte overordnede temaer er der en række særlige gode vaner, som kan gøre forskel:
Prøv taknemmelighed og daglig meditation og saml endnu flere point.

Danskerne skal i gang igen

DIF frygter, at nedlukningen af Danmark og de mange aflyste motionsevents betyder, at danskernes sundhedstilstand forringes. Derfor er kampagnen også et led i indsatsen for at motivere danskerne til at rejse sig fra sofaen.

”Med ’Danmark Leve!’ håber vi at kunne motivere endnu flere danskere til en sundere livsstil. Og det er mere oplagt end nogensinde. Vi ved, at en del af dem, der stoppede med at motionere under coronanedlukningen, ikke er kommet i gang igen”, siger Morten Mølholm Hansen, administrerende direktør i DIF.

Læs mere om ’Danmark Leve!’ og kampagnen på www.danmarkleve.dk

Danmark længe leve!

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Drøm videre eller ej?