Mig og facebook: Sammen i 10 år. Like?

Ugen der gik 52 2019: Jul og sul

Af Marina Aagaard, MFT

En juleuge med rimfrost og klart vejr.
Med rimelig ro og fred. 

I løbet af december ser man ind imellem biler som har monteret Rudolph gevirer ved vinduerne. Plat, men alligevel sødt. Synes jeg. Det er ikke så tit, at man ser ‘den røde tud’ monteret. Men Henrik og jeg havde fornøjelsen af at spotte denne jule-bil på ugens gåtur. God julestemning.

Mandag

Lægger næstsidste julekalender video op.

Årets sidste personlige træning i Aarhus 6-7.
Naturligvis med en juleworkout. En tilpasset special.

Til foreningsfitnesscenteret.
Træning på trappemaskinen, 35 minutter.
4 x 8-10 modificeret frivend.
Planker, front, sider, bagside.

Så til Rønde og handler mad ind.

Spiser kylling, ris og bønner.

Tirsdag

Lægger sidste julekalender video op.

Pakker gaver ind. Skriver til og fra kort. Gør klar.

Sidst på dag forbi en kær veninde og hendes mor for at ønske god jul
Så videre til mine forældre som holder juleaften. Vi er en lille forsamling: Mor, far, min søster, svoger, nevø og niece, svogers mor, Henrik og jeg. Henrik har lavet flæskesteg som vi medbringer, min søster kommer med and og risalamande. Mine forældre sørger for juletræ, karbonader (primært af kalv, en juletradition fra min barndom, hvor vi ikke ellers fik karbonader), kartofler, brunede kartofler, ærter, rødkål og sovs. Det smagte fantastisk.

Hvad er forskellen på sauce og sovs?
Sovs er der altid nok af.

Svogers mor har sanghæfter med, så vi går rundt om juletræet (lillebitte og af genbrugsmateriale i disse år), mens vi synger nogle af klassikerne. Derefter uddeling af gaver. Vi har aftalt at vi ikke skal give (ret mange) gaver. Der er færre, men alligevel en del. Så er der kaffe, cognac (ikke til undertegnede som kører), chokolade.

Klokken 23 siger vi godnat efter alle tiders gode juleaften.
Kl. 00:00 er vi hjemme og i seng.

Onsdag

1. juledag.

Vi stiller gaver på plads. Rydder op.

Vi rydder mere op. Går tur ved den lokale strand.

Spiser rester, svinemørbrad-ruskomsnusk.

Torsdag 

2. juledag.

Kører til Himmelbjerget. Går tur.

Spiser laks og spinat.

Fredag

3. juledag? Vi træner i foreningsfitnesscenteret om formiddagen.
Tager til julefrokost – med hele svineriet – hos en ven. Det varer hele dagen.
Jeg smovser i sild, som jeg er vild med.

Hjem. Se tv. Sove.

Lørdag

Skrive og arbejde. Forberede næste uges kurser.

Jeg løber i Ringelmose skov, mens Henrik går med Rex.
Ingen styrketræning (heller ikke i dag).

Spise lasagne (en rest fra fryseren): Nem mad.

Søndag

Skrive og arbejde.

Går tur ved Mågehalvøen.

Træner i foreningsfitnesscenteret.
Løber på løbebånd for første gang i år tror jeg.
Tabata protokol. Opvarmning 10 min. 20:10 x 8. 1 min. nedvarmning.
Bænkpres. Kabel brystfly og unilateral brystpres med kabel. Planke.

Spiser pizza. Hjemmelavet. Nem, knap så sund mad.

Denne jul har jeg fået lidt for meget sul på kroppen.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og facebook: Sammen i 10 år. Like?