Julekalender fitness 16 Christmas Challenge

Motivation: Citat: Stress af her

Af Marina Aagaard, MFT

Stresset? Stress af. Afstress. Vær “her” – nu.
Tænk som de lokale på Kap Verde: “No stress”.

Stress opstår ved at være “her”,
mens man ønsker at være “der”.

Stress is caused by being ‘here’
but wanting to be ‘there.’
Eckhart Tolle, spiritual teacher

Stress af her Eckhart Tolle motivation citat Marina Aagaard blog

Vær til stede og vær taknemmelig for (der) hvor du er.
Spild ikke tid, humør, ro, på hele tiden at ønske dig andet.

Ro på.

God dag, uge, måned, år.

Følg min Blog HER og Instagram HER

1 kommentar

  • Sarah

    Jeg er helt enig i dit post. Alle stresser rundt hele tiden. Jeg er selv blevet bedre til at komme ned i gear – ofte prøver jeg at tage en tur på hotel, og komme helt ned og trække vejret dybt. Det synes jeg virker for mig. Man slapper af på en helt anden måde, når man ikke er hjemme. Jeg har brugt https://comwell.com/moede-og-konference rigtig meget de sidste par måneder. Det kan anbefales 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender fitness 16 Christmas Challenge