1O1 fitness? Personlig træning hvem, hvad, hvor?

Top 1 hangout: Byens havn: Port of Aarhus

Af Marina Aagaard, MFT

Oplevelsestur? En tur på havnen! Mit favoritsted.
Find en havn i nærheden af dig – i Danmark eller udlandet.
Den går jeg direkte efter: Havne er fulde af stemning og liv.

Port of Aarhus

Aarhus Havn, Danmarks største havn, er top klasse … og very instagrammable.

Port of Aarhus Marina Aagaard blog travel photography rejse fotoAarhus havn rummer ca. 150 virksomheder med omkring 10.000 job. Aarhus havn er Danmarks største containerhavn med en markedsandel på ca. 65 procent, og også Danmarks største offentlige bulkhavn med en markedsandel på ca. 66 procent: En meget stor del af forbrugsvarerne importeres til Danmark via Aarhus havn. Derudover er Aarhus havn en vigtig færgehavn, der betjener ca. 1.300.000 biler og mere end 2,5 millioner passagerer på årsbasis. 

Port of Aarhus er en dybtvandshavn midt i Aarhus centrum ved mundingen af Aarhus Å ved Aarhus Bugt i Kattegat. Havnen ligger overfor Helgenæs til øst, Samsø til sydøst og ved kysten ligger på hver side Marselisborg Skov til syd og Riis Skov til nord.

Der er altid noget at se – ikke kun når der er event som Volvo Ocean Race, VM i sejlads eller Tall Ships Race – morgen, middag, aften og nat.

Quay_25_Image_photo_of_Port_of_Aarhus_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyBow_water_Image_photo_of_Port_of_Aarhus_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyCrane_Samson_Image_photo_of_Port_of_Aarhus_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyGreen_Wharf_buildings_Image_photo_of_Port_of_Aarhus_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyDok8000_crane_Image_photo_of_Port_of_Aarhus_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyGrisk_graffiti_Port_of_Aarhus_Havn_foto_Marina_Aagaard_blog_travel_photographySunrise_and_cranes_Port_of_Aarhus_Havn_foto_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyToldboden_Custom_House_DOKK1_Fog_Port_of_Aarhus_Havn_foto_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyAARhus_Building_Port_of_Aarhus_Havn_foto_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyEvening_Port_of_Aarhus_Havn_foto_Marina_Aagaard_blog_travel_photographyFountain_water_Port_of_Aarhus_Havn_foto_Marina_Aagaard_blog_travel_photography

Der har jeg været på fototur meget tit (af og til sammen med Henrik, foto lige her over).
Jeg tror, at jeg smutter forbi i weekenden igen.

God weekend.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1O1 fitness? Personlig træning hvem, hvad, hvor?