Motivation? Dagens motivationscitat: Find guld ...

Fra undergrundsblog til Bloggers Delight blog

For et par uger siden blev min blog, marina aagaard blog, premium blog på Bloggers Delight.
Her er en kort opsummering af status før og nu.

Blog før

Bloggen startede ret sent, medio 2011, med et par læsere om ugen og indlæg 1-2 gange om måneden. Med årene ugentlige og nu daglige indlæg. Samtidig har bloggen stille og roligt fået flere besøgende: Fra under 50-100 læsere er de seneste tal fra januar-februar-marts 2018 på 30.-40.000 views om måneden og mange har delt og linket til de forskellige artikler. Det er jeg oprigtigt glad for, da nogle indlæg, fotos og grafik tager timer, endda dage at researche eller udforme.

Undergrundsblog Marina Aagaard blog historie

I starten var bloggen mest et artikelarkiv med fag-artikler og bognyheder. I de senere år er der ud over fakta og nyt om sundhed og træning også kommet mere rejse og livsstil stof.

Ugedagene har forskellige temaer:

Mandag: Motivation

Tirsdag-Torsdag: Træning, kost, sundhed

Fredag-Søndag: Fritid, rejse, livsstil

Undtagelse: Dage, hvor der er kommentarer til særlige temaer i medierne, og i uger (som i næste uge) med særlig rejseaktivitet med bil, bus, fly, tog eller skib til fx Whistler, Canada, Thule, Grønland, Bogota, Colombia, Kilimanjaro, Tanzania, Transfagarasan, Transsylvanien, Valtellina Vertical Tube, Italien … og Danmark rundt.

blog_marina_aagaard_blog_2017-2018

Blog nu

Bloggen har indtil videre klaret sig fint med et enkelt design og overskueligt set-up (ovenfor) – og faste følgere med værdifulde og opmuntrende input. På grund af mange henvendelser omkring tests og samarbejder har der dog været behov for en professionel samarbejdspartner med forstand på det. Det har udmøntet sig i det nye samarbejde med Bloggers Delight.

Blogskiftet har været undervejs hele foråret, men tekniske udfordringer (måske på grund af mange, lange, billedtunge blogindlæg) har forhalet processen. Nu ser det ud til, at det fungerer (bortset fra enkelte problemer med gamle links, ekstern blog visning og visse layout udfald).

Jeg håber, at bloggens hidtidige læsere vil modtage det nye look positivt. I de næste ugers tid vil der fortsat foregå finjusteringer af layout og opdatering af de gamle indlæg, da ikke alle billeder og tegn har kunnet overføres direkte.

Samarbejdet betyder bannerreklamer … for mange forskellige produkter. Det er langt fra min oprindelige blogs minimalistiske og reklamefrie stil. Men da selv aviser har bannerreklamer og annoncer, har jeg erkendt, at sådan er det. Indhold og stil er som før.

Det var lidt om før og nu. Spørgsmål og kommentarer til bloggen er meget velkomne.

Fortsat god læselyst,
Marina

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Dagens motivationscitat: Find guld ...