Af Marina Aagaard, MFT

Fysisk og mental træning, læring med bevægelse, spil og leg? Her er et redskab til at skabe over 1000 ideer til digital eller analog spiludvikling eller træningsprogram design.

Skab kreative og motiverende programmer til ethvert formål i idrætsundervisning, dans, holdtræning, personlig træning og anden fysisk træning med henblik på motion, målrettet træning eller sundhedsfremmede og sygdomsforebyggende formål.

Uanset mål, formål og målgruppe kan man videreudvikle fysisk aktivitet på alle niveauer og alle aldersgrupper fra junior til senior.

Tabellen Fysisk aktivitet, dans, leg og spil udvikling kan bruges som inspiration til at udforme overordnede rammer og konkrete aktiviteter inden for fysisk aktivitet, leg, spil, motion, træning og teambuilding.

Spiludvikling_programvariation_tabel_Marina_Aagaard_blog

game_play_exercise_program_design_Marina_Aagaard_blog

Tabellen er en videreudvikling af en ideboks til udvikling af nye lege på EMU Danmarks læringsportal. Leg stimulerer kreativitet, men langt fra alle undervisere (og trænere) ser leg som nemt og naturligt at anvende i aktiviteter for unge, voksne og seniorer.

Derfor har jeg udvidet tabellen med fem ekstra områder, uddybet nogle af områderne og flyttet enkelte områder. Målet er at gøre tabellen endnu nemmere at anvende og i flere sammenhænge – også for trænere og voksen-idræt undervisere.
Række 0? Original tabel har kun ni rækker og 0 eller cirkel (centralt) refererer til den aktuelle række.

Efterhånden som man kommer i gang med at skabe egne programmer og aktiviteter, kan man gradvist i introducere mere legende elementer kendt fra spil (og gaming) og lege (foto: DFIF).

Spil er en anderledes måde
at organisere vidensdeling på 

Copenhagen Game Lab

Rigtig god fornøjelse.

2 Comments »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s