Af Marina Aagaard, MFT. Foto: Henrik Elstrup

Nogle dage – og fotos – er bare bedre end andre.

Ultimo januar, primo februar var jeg på skiferie i Canada. Den sidste ski-dag stod jeg sammen med fotografen, min bedre halvdel, på ski gennem tåge og sne (de hvide streger er faldende sne) og besøgte den lokale ishule.
Ikke kæmpestor, men kæmpeflot (kjempeflott, som de siger i Norge). Det syn vil jeg gerne dele med dig.

I dag fandt min mand på sit SD-kort dette foto, som nok bliver et af mine favoritfotos, fordi jeg er vild med huler, is og ishuler (bortset fra at jeg er fanget i en kluntet positur med et fjollet grin af glæde over at være i hulen).

Fortsat god (vinter) ferie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s