Julekalender låge 19: Sund og glad på 59 sekunder

Sjovere skiferie? Bedre skiløb? Ski motion bog for hele familien

Undgå den berygtede, frygtede ømhed på tredjedagen på ski! Og få samtidig den bedst mulige ski-oplevelse. Alt bliver sjovere, når man ved, hvad der skal til, og har overblik og fysisk overskud. Se skieksperters insidertips om motion, udstyr og piste etikette.

Næsten hvert år møder jeg på skiferien familier, hvor en eller flere er kommet til skade, så ferien slutter eller bliver anderledes end tænkt. Ærgerligt for skiferie er en fantastisk form for aktiv ferie.

Min egen start på ski – som voksen – var ikke helt optimal, derfor har jeg samlet nogle af de bedste tips til, hvordan en skitur kan optimeres. Helt uden anstrengelse, kun med viden om, hvordan man nemt undgår unødvendige fejl og undgåelige uheld.

Desuden har jeg samlet de bedste øvelser fra de danske og internationale eksperter, som jeg selv er blevet trænet af. Øvelser og programmer er på flere niveauer, for begyndere og øvede, og testet på kurser og hold med skiforberedende træning for hele familien; børn, unge, voksne og ældre.

Ski motion bog Marina Aagaard Ski Fitness

Alle tips er med i bogen Ski Fitness – bedre form og sjovere skiferier; en fantastisk flot hardback bog i farver (jeg kan godt rose den, for der har været professionel lektør og grafiker på, og det ses).
Prisen er kun cirka 150 DKK. Oplagt som gave / julegave / mandelgave / nytårsgave til skirejsende.
Bogen fås som fysisk bog, hos visse boghandlere, hos Saxo, i enkelte Brugsen supermarkeder og i min lokale Meny … men fås også ebog.

Rigtig god skiferie.

Følg min Blog HER og Instagram HER

4 kommentarer

 • Dette så ut som en riktig god bok som kan føre med seg godt skiføre i sporet, for liten og stor. Jeg skulle gjerne gitt et eksemplar av den til familien min, så jeg skal se om den kommer i norske butikker eller hos adlibris som sender hit. Takk for tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for din venlige kommentar, Helene.
   Nu tænker jeg jo, at I nordmænd næsten er født med ski på : – )
   Mens vi danskere kun kommer på ski en gang om året, når vi tager til Norge (eller sydpå) på vinterferie (så vi har ekstra brug for motion og begynder informationer).
   Rigtig god jul og nytår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der har du et godt poeng! Jeg var ikke store jenta da jeg lærte å gå på ski og spise kvikklunsj og appelsin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tænkte det nok ; – ) (har kendt en del nordmænd, der alle berettede om, at de tog på ski ofte … i Danmark – ingen bjerge – er det jo desværre umuligt).
   Rigtig god jul og godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge 19: Sund og glad på 59 sekunder