Marina Aagaard, MFT

God, bedre, bedst? Blog, blogger, blogging?
Fitness: Fit, fitter, fittest? 

Nomineret til ‘bedste’ igen, what?
Det lyder jo faktisk umådelig flot.
2 % af stemmer, knapt så godt!

I et lille felt af 10 bloggere, er jeg stolt over endnu en gang at være blevet nomineret til en bedste blog pris Også selvom blog-nomineringer ofte handler om at promovere kendskabet til blogs, hjemmesider eller produkter. Sådan er det jo, har jeg erfaret, men en nominering er stadig nominering, så mange tak for den.

Imidlertid ser det sort ud for renomméet. Kun 2 % af alle stemmerne mod over 30 % til nogen af de andre. Det ville være helt pinligt, hvis ikke det er fordi, at jeg indtil videre deler den placering med Kristian Bradsted fra FitnessBlog, som muligvis var Danmarks første fitness blog, en af de rigtige fitness blogs med fitnessrelaterede artikler kontra mig-mode-skønhed-blogs, og kendte Sara Yin, HealthySkinnyBitch, chefredaktør Fit Living. Så måske handler placering ikke om, hvem der er bedst til fitness?

Af en eller anden årsag har den nominerende (i øvrigt interessante) virksomhed indsat fotos af de ni øvrige kandidater, men valgt at sætte mit logo sundhedssløjfen på frem for et foto af mig. Måske har de ment, at mit kontrafej ikke helt matcher de øvrige nomineredes skønhed og stil. I så fald må jeg jo desværre give dem ret!

Personligt er jeg dog tilfreds; nu har jeg fået kendskab til flere anderledes fitness blogs; spændende. Klik på Bedste fitness blog 2017 siden for at se de nominerede. Og klik nu på det logo først 😉

https://sparpedia.dk/awards/bedste-fitness-blog-2017/

 

Efterskrift ultimo 2017. Sådan skrev jeg, mest for sjov. Men så var der pludselig mange venner, der skrev uhyre positive blog tilkendegivelser og stemte blog op på 6 %. Tak!

I løbet af konkurrenceperioden kom der fire mere med på listen; 14 nominerede:
Six-pack Schultz holdt føring fra start til slut. Nummer to blev en yogablog. Moberg blev nummer tre. Og på en delt fjerdeplads Carla og undertegnede.
Lige foran Matilde og Sy Lee! Denne gang var der en pengepræmie baseret på antal stemmer. 6 % svarede til ca. 250 DKK, som jeg donerer til Kræftens Bekæmpelse.

SparPediaNominerede

Rigtig god fitness blog læselyst og god weekend,

2 Comments »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s