Ugelbølle Løbet 2017

Trentemøller et al.: Musik til hverdag og fest (træning)

Af Marina Aagaard, MFT

Musik er fest, farver, fantastisk og forrygende forskelligartet.

Voxhall, Aarhus: RECession17 (2017) med blandt andre Trentemøller, TOM And His Computer og Matteo Vallicelli, et elektronisk lyd og lys festfyrværkeri. Musikken og lydene løfter en ind i en anden dimension: Ecstacy og kokain? Aldrig. Musik giver et større kick.

Trentemøller

Trentemøller musik er anbefalet til dans, lyttemusik og træning: Jeg bruger løbende hans numre i holdtræning og styrketræning.
Et al. – de andre? Det er altid spændende at opleve nye navne på en multikoncert. Man opdager nye musik og bliver næsten altid positivt overrasket. Denne gang Matteo Vallicelli og derefter TOM And His Computer. Meget elektronisk og inciterende.

Matteo_Vallicelli_Voxhall_RECession_Concert_2017_Marina_Aagaard_blog

Matteo Vallicelli, Italien

TOM And His Computer, Danmark.

Trentemøller i røg og damp. Eminent electronica – plus intens vokal og bas, guitarer og trommer (mere råt/eksperimenterende end sidste Voxhall koncert).
Vild stemning, især til sidst da klassikerne blev spillet. Publikum hoppede og dansede og svingede med armene. Det blev heldigvis belønnet med tre top ekstranumre.

[wpvideo gnjzZY8u]

To gange 30 sekunders klip med dårligt billede og dårlig lyd, men man fornemmer stemningen. Irriterende med folk, der fylder/filmer med deres mobil, indrømmet, men jeg kunne ikke lade være (gjorde det kort). Hvorfor filme? For lyden? Nej, man køber musik. Video er som et foto-med-lyd, så man har et minde om en fed oplevelse.


Hør mere:

Soundcloud: Matteo Vallicelli

Soundcloud: Tom and his computer

Soundcloud: Trentemøller

Voxhall: RECession17

Følg min Blog HER og Instagram HER

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugelbølle Løbet 2017