Af Marina Aagaard, MFT. Fotos: Henrik Elstrup

Min by, Ugelbølle, er en lille, men voksende landsby nær Rønde på Djursland. Trods den relativt ringe størrelse foregår der en del i byen, der også har en flot friskole.

I otte år har der eksempelvis været et motionsløb, Ugelbølle løbet, et virkelig godt initiativ og helt oplagt i de grønne omgivelser med kig til Kalø vig. I 2017 afholdes løbet for 9. gang.

I år, i dag, med undertegnede som opvarmer, på grund af arbejde desværre ikke som løber denne gang.
Jeg hviler også stadig på laurbærrene fra 2014, hvor jeg i Ugelbølle løbet, mit første motionsløb nogensinde, blev hurtigste dame (24:35) på 5 km – til min store overraskelse; så hurtigt har jeg endnu ikke løbet til hverdag …

I dag er der heldigvis høj sol fra en næsten skyfri himmel og højt humør på pladsen ved forsamlingshuset. Det skal nok blive en god dag. Godt fremmøde og 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 … tæller børnene, som er helt fremme i feltet og ryger af sted fra startlinjen på ‘1’!

At deltage i et motionsløb (for at motionere og for at støtte et godt formål) er en forfriskende og hyggelig oplevelse. Og det er særdeles motiverende at have noget at træne frem til. Jeg kan kun anbefale det; de fleste løb har mulighed for både gang og løb.

Rigtig god træningslyst.

UBL_IMG_6764

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s