Af Marina Aagaard, MFT

Et kendt dilemma. Man ser en person, man (tror man) kender. Siger man hej eller ej?

Naturligvis siger man altid hej. Hellere et hej for meget end et hej for lidt. Eller hvad?

hi_30a12a836d1e3b0b3e6d8e831f2e05cc

For år tilbage så jeg konditor-stjernen Mette Blomsterberg på et skihotel sydpå. Jeg kunne ikke huske, hvem hun var, for jeg ser ikke kage-tv, men kunne huske at jeg havde set ansigtet og det virkede meget bekendt. Jeg tænkte, at det måtte være en, jeg havde mødt på kursus. Jeg råbte højt hej og fik et hej igen … med et ret desorienteret ansigtsudtryk. Senere gik det op for mig, at det var en (u)kendt, jeg havde antastet, og jeg blev lidt flov …

Rigtig god søndag.

I ♥ flowcharts.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s