Motivation eller demotivation? Tag dig sammen - sådan!

CES: Elektronik i alt – også i fitness – og FitStar

CES er årets største elektronikmesse for forbrugere, aktuelt i Las Vegas, USA. For fitness elektronik og gadget freaks er det et slaraffenland. I de senere år har wearables, kropsbåren teknologi, været nummer 1 på årets ACSM Top 20 Fitness trendliste med smartphone apps længere nede på listen. 

CES

CES, The International Consumer Electronics Show (International CES), er en kæmpemesse med alt inden for elektronik, fra små fitnesstrackere til store biler.
Der er mere end 3.800 udstillere, producenter, udviklere, leverandører af forbruger teknologi, hardware, software med mere, og et kongresprogram med over 300 foredrag. Følg dette International CES link og klik på den korte video, der viser glimt af nyheder.

CES elektronik electronicsPå messen præsenteres også det nye inden for wearables, et koncept som især er båret frem af interessen for sundhed og træning.

Fitness app nyt

En af de største aktører inden for fitness tracking, Fitbit, Inc., fortæller, at de i går, 5.1.17, lancerede en ny app eller app-oplevelse, Fitstar , der med ‘personlig vejledning’ hjælper den trænende til at nå sine træningsmål. Den nye forbedrede Fitstar Personal Trainer app indeholder skræddersyede workouts og anbefalinger baseret på ens Fitstar og Fitbit® aktiviteter. Desuden er der nye trænere, flere øvelser, personlig workoutmusik og et opdateret design, som skal give mere inspiration. App kan downloades gratis (se nederst).

Fitstar Personal Trainer kan som andre apps med personlige træningsvideoer bruges hvor og hvornår, det skal være, uanset om man er hjemme eller i fitnesscenteret.
De forskellige workouts tilpasses ens træningsniveau og stiger i niveau i samme takt, som man forbedrer sig. App’en bruger ens egen feedback til at sikre, at de enkelte træninger passer til ens personlige fitness niveau.

Personal Trainer

Fitstar Personal Trainer indeholder fire omfattende træningsprogrammer med hundredvis af øvelser og Freestyle sessions fx “10-minute Abs” og “Traveler 10”, der giver god variation i træningen. I USA kan man desuden med Fitstar Radio selv vælge soundtracket til sin træning blandt flere musikstationer, der spiller alt fra pop til hip hop.

Man modtager et udvalg af anbefalede workouts i Fitbit og Fitstar Personal Trainer apps baseret på de daglige aktiviteter, man tracker med en Fitbit enhed.
Har man fx løbet 5 km med en Fitbit enhed, foreslår Fitstar, at næste træning fokuserer på arm- og mavemuskler og lader benene restituere. I begge apps modtager alle brugere – både de, der tracker deres aktiviteter, og de, som ikke gør – anbefalinger ud fra hvilke workouts, der er populære blandt lignende brugere [man skal være klar til ‘overvågning].

Basic og Premium

Fitstar Personal Trainer Premium giver ubegrænset adgang til personlige workouts og det samlede Freestyle katalog imod en månedlig betaling.
Fitstar Personal Trainer Basic giver gratis adgang til to skræddersyede ‘Get Moving’ sessions om ugen og enkelte Freestyle workouts. App’en kan downloades gratis i App Store og med Google Play, og den kan tilgås online.

Fitstar

Læs mere:

www.fitbit.com

www.fitstar.com.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation eller demotivation? Tag dig sammen - sådan!