Af Marina Aagaard, MFT

En travl uge. På job her og der og alle vegne. En spændende uge: På farten rundt om i landet med sundhedsforedrag og -aktiviteter. Iklædt jakkesæt og pc-taske flere dage og en enkelt dag en event i skitøj og en ny plastikpose fyldt af remedier. 

På trods af at jeg ejer et par tasker (og ret mange træningstasker), har jeg næsten hele mit liv til daglig blot stoppet ting i en tilfældig plastikpose, som jeg har båret rundt på ved højlys dag. Meget mode-urigtigt for at sige det mildt (taske-brug bør være nytårsforsæt).

For det meste ser det ret trist ud, når man bærer sine ejendele rundt i brugte Brugsen plastikposer. For et stykke tid siden fik jeg dog i mit træningscenter én, synes jeg, meget sød plastikpose, som jeg ikke nænner at smide ud. Så aktuelt er den min nye “taske” …

Her går jeg med min 32 kg kettlebell …

bag_kb_img_1424-1w

Fed fredag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s