Fitness blog status p.t.: En halv million views

Motivation? Citat: Bryd dine grænser

Bryd dine grænser.
Hvad? Hvordan?

Du kan mere end du tror, du kan. Det er fakta. Mange, måske de fleste, har en forestilling om hvad de kan og ikke kan. For det meste kan man utrolige ting, når det skal være – hvad enten det er i situationer i hverdagen, fritiden eller sport.

Bryd dine grænser

Det er ikke nødvendigt at bryde grænser hver dag – man skal også kende sine grænser – men man kan være opmærksom og lægge mærke til, når der byder sig en mulighed for at afprøve sig selv og udvide sine grænser. Alternativt kan man aktivt opsøge udfordringer, ikke for at bryde ekstreme grænser, men for at fjerne tanken om egne begrænsninger.

Don’t limit your challenges
Challenge your limits
.
Unknown

Du skal ikke begrænse dine udfordringer,
men udfordre dine begrænsninger.
Ukendt

motivation_limits

Et par citater i den forbindelse:

“Jeg vil definere grænser som de rammer vi sætter for, hvad der er normalt, hvis vi skal være meget definitions-orienterede, er grænser jo bare alt, hvad der adskiller én ting fra en anden.”

“Det er altid sundt at bryde grænser …”

“… men selvfølgelig er der risikomomenter ved det – en risiko er jo, at man bryder dem bare for at bryde dem, eller at man ikke får lagt mærke til sine egne personlige grænser imens. De grænser vi sætter er et udtryk for, hvem vi er som personer og vores værdier, så der er også noget vigtigt i at sige, at “Hertil går jeg og ikke længere!””

“Det er også vigtigt at undre sig ? man skal prøve at se tingene i et andet perspektiv, og tænke ‘Hvad nu, hvis det ikke behøvede at være sådan?”

“Det handler i høj grad om at respektere andres grænser, men også om at udfordre dem, og måske få dem til selv at bryde dem. Det er et etisk moralsk spørgsmål, hvorvidt man skal bryde andres grænser. Man må lige stikke fingeren i jorden og vurdere, hvad der gør sig gældende her. Langt de fleste kontekster falder os helt naturligt, kontekster skal læres, men rigtig mange af dem kender vi i forvejen.”

Jacob Mosgaard, psykolog (til Det Danske Spejderkorps, www.dds.dk)

 

God dag, uge, måned, år

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness blog status p.t.: En halv million views