Travel blogger? Awesome location - but where is it?

OCR, mudder, løb? Vikingerne er tilbage i Roskilde!

Af Marina Aagaard, MFT

Mere end 1.000 år senere vender vikingerne tilbage til Roskilde den 24. September.
I forbindelse med forhindringsbaneløbet The Strong Viking Obstacle Run vil over 1800 ‘vikinger’ forsøge at besejre en 7 km, 13 km eller 19 km forhindringsbane.

ocr_sv_brother2015_vikingfilter-8

Vikingerne er tilbage

Ud over de lange distancer er deltagerne nødt til at arbejde sig igennem mudder, vand, skove, bakker og spektakulære vikinge-inspirerede forhindringer på vejen.

Sådan beskriver Strong Viking selv den kommende OCR begivenhed i Roskilde. OCR,

Obstacle Course Running (Racing) er en voksende ‘løbe’ disciplin fyldt med varierede oplevelser og forhindringer, der udfordrer og udvikler krop og motorik på nye måder.
Ifølge Strong Viking har OCR været den hurtigst voksende sport i USA siden 2000 og er blevet tiltagende populært i Europa i de sidste fire år.

Hvem vil ikke gerne være med til det?! Den 24. September 2016 er muligheden der: For første gang afholder Strong Viking et løb i Denmark; de har dog stået for mudrede løb i Holland, Belgien og Tyskland siden 2013 med over 15 arrangementer per år.

ocr_fjord_drop_brothers

Strong Viking er en af de førende ‘obstacle run’ arrangører i Europa og har vundet flere priser inklusive ?Best Obstacle Run series in Europe?.
I modsætning til mange andre arrangører tilbyder Strong Viking flere løbsdistancer og -udgaver. Det gør eventen udfordrende og interessant for nye såvel som tilbagevendende, erfarne deltagerne, som vil opleve en sand følelse af stolthed, når mållinjen krydses.

Det ser hårdt ud og er det også. Men ikke umuligt. Og ofte er forhindringsløb en god mulighed for en oplevelse sammen med venner, der deltager som et team, der hjælper hinanden. Læs mere om OCR og tjek løbsmuligheder på nettet.

ocr_storm_the_castle

Læs mere:

Strong Viking

Kend din træningsform: OCR Specifik Træning ? Forhindringsbaner er Det Nye Fitnessredskab

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel blogger? Awesome location - but where is it?