Af Marina Aagaard, MFT

Lev Nu hedder Danmarks Radios hjemmeside om sundhed og livsstil; en sætning og tanke der er 100 % i tråd med mit forsæt. Det gælder om at leve lige nu og her. Fredag er dejlig og det er hele resten af ugen og året (for det meste) også. 

Vi venter hele ugen på fredag,

hele året på sommer,

hele livet på Lykken.

Stop med at vente.

Start med at leve.

Vi_venter_hele_ugen_paa_Fredag_Marina_Aagaard_blogPeople_wait_all_week_for Friday_Marina_Aagaard_blog

Jeg så tilfældigt “Vi venter hele ugen på fredag …” på dansk på et billede (uden afsender). Teksten sluttede “Start med at leve”. Så tjekkede jeg om der findes en ophavsmand. Fandt ingen, men tilsvarende engelske opslag: “People wait all week for Friday …”.

Pudsigt nok slutter de fleste engelsksprogede opslag med ” … and all life for happiness” og så slut. Der mangler opfordringen til at leve nu? Mystisk. Måske kan man godt tænke sig til den logiske slutning, men det synes danskere vist ikke kan siges for tit, hvis man nu har glemt det midt i en travl tid: “Live life now”. Så jeg lavede to nye opslag (se her over).

Rigtig god weekend og uge – og liv.

2 Comments »

  1. It is true, I’ve been waiting all week for Friday because tomorrow we are off to Wales to explore a different view. Whilst there we will also be learning to draw in acrylic inks! Something new and in bold colours too!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s