Sundhed og velvære og bær dig selv i JP temasektion

KlubDanmark møde på Hotel Storebælt, Nyborg

KlubDanmark møde tur. I dag på en dagstur tur-retur til branchemøde på Nyborg strand, Sinatur Hotel Storebælt. Et flot sted med en fantastisk udsigt. Og superlækker økologisk mad. Mødet blev afholdt i forbindelse med årets Inspire kongres.

Desværre fik jeg denne gang ikke taget hotel- og madbilleder, ud over de to snapshots her under, fordi jeg var koncentreret om mit foredrag ‘Hvad er Det Værd’ om priser og værdi i fitnessbranchen; om markedet, branchen, branding og forretningsstrategier.

KlubDanmark møde

Tilhørerne var engagerede fitness fagfolk, især ejerledere fra små og store centre. Til stede var også hovedsponsoren FitPartner; direktør Peter fortalte om fremtiden inden for fitnesscenter udstyr og indretning; spændende, innovativt og høj-teknologisk.

Samtidig foregik der mange aktiviteter rundt om i bygningen, der var fuld af instruktører, trænere og fysioterapeuter til foredrag og træning i forbindelse med årets kongres, Inspire Convention – Changing Public Health.
Der var spændende ting på programmet, men desværre kunne jeg ikke være med i år på grund af egne foredrag og kurser, men nåede heldigvis at hilse på mange kære kollegaer.

Sinatur_Hotel_Nyborg_IMG_2633Sinatur_Hotel_Udsigt_IMG_2631Udsigt over Storebælt og den meget flotte Storebæltsbro, en af verdens største.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhed og velvære og bær dig selv i JP temasektion