Motivation? Citat: Nederlag er midlertidigt

Marina Aagaard Blog nomineret til Årets Bedste Blog 2016 (Fitness)

Af Marina Aagaard, MFT

Årets Bedste Blog 2016 Nominering? Tusind tak til alle blogfølgere og bloglæsere for spændende spørgsmål, inspirerende input, fænomenal feedback og opmuntrende ord ? interessen er fundamentet for bloggens fortsatte eksistens.

Bloggen har til formål at formidle tekster, tabeller, fotos, grafik, tips og tanker inden for de fire hovedområder: Sundhed og livsstil, motion og træning, motivation – og rejser
(om rejser og småture med fitness og wellness i indland og udland).

Bloggen var oprindeligt mest til undervisningsbrug og personligt arkiv, men flere og flere kigger med, kommenterer og spørger. Dejligt og overraskende for en semi-fag-blog.
Det er jeg meget taknemmelig og glad for.

Marina Aagaard blog nomineret

Ugens overraskelse: Aros Business Academy, som står for den danske “Blogprisen”, har netop nomineret marina aagaard blog til Årets Bedste Blog 2016 i kategorien Fitness.

mini_mbaLigesom sidste år afgør bloglæserne, hvem der vinder. Interesserede kan se de 10 kandidater i kategorien og stemme her: arosbusinessacademy.dk/blogprisen-2016-fitness. Afstemningen slutter 1. november 2016.

Alle stemmer modtages med tak og glæde og ‘stemmer du’ på bloggen alene ved at kigge forbi og læse, kommentere og/eller dele indlæg i dag eller andre dage, så er det lige så værdsat 🙂 …

God dag og god uge.

MarinaSignatur

‘Efterskrift’: En særlig tak også for delingen af dette aktuelle indlæg.
Det er en glædelig overraskelse at så mange har haft lyst til det. 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Nederlag er midlertidigt