Af Marina Aagaard, MFT

Årets Bedste Blog 2016 Nominering? Tusind tak til alle blogfølgere og bloglæsere for spændende spørgsmål, inspirerende input, fænomenal feedback og opmuntrende ord — interessen er fundamentet for bloggens fortsatte eksistens.

Bloggen har til formål at formidle tekster, tabeller, fotos, grafik, tips og tanker inden for de fire hovedområder: Sundhed og livsstil, motion og træning, motivation – og rejser
(om rejser og småture med fitness og wellness i indland og udland).

Bloggen var oprindeligt mest til undervisningsbrug og personligt arkiv, men flere og flere kigger med, kommenterer og spørger. Dejligt og overraskende for en semi-fag-blog.
Det er jeg meget taknemmelig og glad for.

Ugens overraskelse: Aros Business Academy, som står for den danske “Blogprisen”, har netop nomineret marina aagaard blog til Årets Bedste Blog 2016 i kategorien Fitness.

mini_mbaLigesom sidste år afgør bloglæserne, hvem der vinder. Interesserede kan se de 10 kandidater i kategorien og stemme her: arosbusinessacademy.dk/blogprisen-2016-fitness. Afstemningen slutter 1. november 2016.

Alle stemmer modtages med tak og glæde og ‘stemmer du’ på bloggen alene ved at kigge forbi og læse, kommentere og/eller dele indlæg i dag eller andre dage, så er det lige så værdsat 🙂 …

God dag og god uge.

MarinaSignatur

‘Efterskrift’: En særlig tak også for delingen af dette aktuelle indlæg.
Det er en glædelig overraskelse at så mange har haft lyst til det. 

2 Comments »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s