Curtsy lunge: Nejelunge bentræning for øvede

Reptil eller hominid? Kom ud af hullet

Reptil eller hominid. Hvad er du?

Gemmer du dig? I et hul. I skyggen. Det kan ikke betale sig.

Kom ud af hullet.

Ud af det mentale eller fysiske hul.

Kom ud i det fri. Kom omkring. I dag.

Vær dig selv, vær menneske.

Bevæg dig.

Bevæg hoved, krop, arme og ben – og hjerne.

Liv op.

Lev mere.

Lev (drøm) ud.

Nu. Gør tanke til handling.

Reptil eller hominid

Reptil Algarve Ord Motivation Inspiration historie Marina Aagaard blogFoto: En reptil-hjerne, der gemmer sig i et hul.

Forleden stod jeg ved Sagres fortet, Algarve Portugal, og fotograferede. Så kom der en fremmed mand, som på tysk begyndte at tale om, at mit kamera nok var bedre end hans og han kunne heller ikke se så godt, så ville jeg ikke nok hjælpe ham. Det var vigtigt.

Jeg forstod ikke hvad han mente. Men han signalerede at jeg skulle følge efter ham, så jeg fulgte i hans fodspor hen over klipperne til den yderste klippekant. Hjælpsomt eller dumt?

Så pegede han insisterende ned i en klippesprække. Jeg kunne umiddelbart ingenting se, men kravlede så ned på alle fire og pressede mit øje (kamera) tæt mod sprækken.

Aha. Nu kunne jeg lige ane noget grønt nede i mørket. Det var vanskeligt at komme til og umuligt at se tydeligt, så jeg trykkede på udløseren på må og få uden at vide om det lille dyr var i fokus. Der var ingen bevægelse overhovedet.

Jeg forventede ikke at jeg havde fanget noget på kamera-kortet, men udvekslede høfligt email-adresser, mens den fremmede fortalte at han ville vente hele dagen og næste dag med i håbet om, at det lille, men åbenbart særlige krybdyr, ville komme ud af sit skjul.

Nogen ting er værd at vente på.

Andre ting kan man ikke bare vente på. Man må i aktion.

Da jeg kom hjem til Danmark, var der kun nogle utydelige, mørke billeder, men ved hjælp af billedbehandlingsprogrammet Lightroom kunne jeg gøre dem lysere og skarpere og pludselig kunne jeg se, hvad han mente. Et unikt væsen tonede frem, sikken en.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Curtsy lunge: Nejelunge bentræning for øvede