Fitness Ordbog: Broscience - en særlig videnskab?

Sport, motorsport, TV-Sport: 24 Hours of Le Mans

By Marina Aagaard, MFT

I’m out of the office for the next 24 hours / heures.

Audi_og_Le_Mans_Marina_Aagaard_blog

24 hours of Le Mans

Så lukker kontoret et par dage. Nu går opvarmningen i gang. For en gangs skyld ikke fitness opvarmningen. Men motoropvarmningen; optakten til 24 timer med verdens hårdeste motorløb. Masser af spænding. Masser af motorer. Masser af Audi.

Desværre uden Le Mans kongen, Tom Kristensen. Til gengæld er hele otte danske kørere med, her i blandt den første danske kvindelige racerkører ved Le Mans, Christina Nielsen i team med Johnny Laursen og Mikkel Mac, et rent dansk team i Ferrari 458 Italia, og uimponerede Jan Magnusson i Corvette C7.R. Desuden Nicki Thiim og Marco Sørensen i Aston Martin Vantage. Michael Christensen i Porsche 911 RSR (2016) og David Heinemeier Hansson i Porsche 911 RSR.
(efterskrift: Sidstnævnte blev eneste dansker på podiet på en tredjeplads).

Rigtig god weekend.

Efterskrift:

Det blev et af de mest overraskende løb nogensinde. De to Audier startede helt nede på 7. og 8. pladsen, blev kørt op til 4. og 5. pladsen, hvor de lå længe og op til slut. Efter 23 timer og 55 minutter var placeringerne Toyota, Porsche, Toyota. På allersidste omgang lød det fra den førende Toyota kører “I am losing power”. Bilen gik helt i stå (og fuldførte ikke … og der var tårer i pitten). Så tæt på og så var løbet kørt. Placeringerne blev da Porsche nr. 1, Toyota nr. 2 og Audi nr. 3.

“Audi fører, Audi fører …”. Nå, nej, ikke denne gang. Kun Audi Safety car, der var ude allerede fra starten på grund af regn og flere gange undervejs grundet uheld.

Læs mere:

Lemans.org

Motorsport.com

Bilsitet.dk

lm-p1-le-mans-org

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness Ordbog: Broscience - en særlig videnskab?