Af Marina Aagaard, MFT

Ferietid er lig med afslapning. Især mentalt, for fysisk bliver det mere og mere populært at træne på ferien eller endda tage på ferie med træning som hovedmål. Motion og fitness er i år endda blevet slagord i tv-reklamer for rejser.

Motion_paa_ferien_Club_la_Santa_Marina_Aagaard_Fitness_Blog

Danskerne er blevet mere og mere vilde med at rejse og især at rejse og motionere. Det handler både om fysisk og mentalt velvære, så rejsekunder efterspørger i stigende grad aktiviteter på ferien. Ifølge Star Tour har de i løbet af et enkelt år haft 30.000 deltagere på deres fitnesshold og har fuldt bookede hold. Ifølge rejsebureaet er:

Top 5 træningsformer [i vækst]

  • Fitness
  • Cykling 
  • Yoga
  • Løb
  • Kitesurfing

Yoga har i årevis været en gyldig grund til at tage på ferie i Indien og vokser lige nu yderligere i popularitet ligesom fitness, en ‘newcomer’ som topper trendlisten.

Golfrejser har tidligere været en favorit; golf er aktiv wellness, men overgås nu i stigende grad af cykelferier, især hos 50+’ere; cykling bringer én endnu videre omkring og sætter forbrændingen i vejret … meget smart eftersom ferietid ofte er lig med ekstra kalorieindtag i enten fast eller flydende form.

Fysisk træning, fitness, er det mest populære hos familier og par, mens dans og svømning fortsat er den førende ferieaktivitet blandt de yngste.

Læs mere:

JP: Rejser. Vi tager træningsrutinerne med på ferie
JP: Top 5: Her er danskernes favorit-ferieøer
(Mallorca, Gran Canaria, Kreta, Cypern, Rhodos)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s