Jeg har verdens bedste job ... eller har Charlotte?

Motivation? Citat: Løft (vægte og dig selv)

Løft.
Noget.
Dig selv.

Løft

Løft Lift Går tingene ikke som de skal?

Der er en løsning. Dagens citat handler om en smart strategi og en anden smart strategi til at vende tingene:

When nothing goes right …
go left. go lift.
Unknown

Kan desværre ikke rigtig oversættes til dansk:

Når intet går rigtigt (mod højre) …
gå til venstre. gå hen og løft.
Ukendt

Gå til venstre [modsat] eller gå hen og (styrke)løft

Begge dele fungerer!

When nothing goes right … go left.

I stedet for at grave sig længere ned i håbløshed, når problemerne hober sig op, så gå den modsatte vej. Gå straks i gang med noget andet som mental aflastning og brug de billige tricks til at få psyken op i gear: Lyt til positiv musik. Find vittighedstegninger. Find humorfilm. Gå ud i frisk luft, ud i naturen og træk vejret helt igennem.

When nothing goes right … go lift.

Det kan ikke siges for tit, løft vægte, læs: dyrk motion, det er sundt for krop og sind og motion kan endda modvirke og lindre depression – med den rigtige metode og dosis.

Løft.
Det løfter humøret.
Det løfter dig til nyt niveau.
Det giver modstandskraft og energi.

God arbejdslyst, god træningslyst!

God dag, uge, måned, år

Om vægtløftning (wikipedia):

Man kan løfte vægte for motionens skyld. Enten styrketræning eller styrkeløft (sport: squat, bænkpres, dødløft) eller vægtløftning (sport: træk og stød).

Vægtløftning er en sportsgren hvor man konkurrerer om at løfte tunge vægte monteret på en stang. Vægtløftning og Olympisk vægtløftning består i dag af to discipliner: Træk og stød. Der er tre forsøg til at løfte hver i hver disciplin. Det bedste godkendte løft i de to discipliner lægges sammen til en total som bestemmer vinderen.

Vægtløftning er blevet tiltagende populært siden CrossFit dukkede op efter årtusindskiftet. Back to basics træning. Nu træner mænd og kvinder i alle aldre vægtløftning. Ikke bare i vægtløftningsklubber, men også i mange fitnesscentre. 

Udførelse af løft

På et plateau på 4 x 4 meter, ikke må forlades under udførelsen.

Vægtløfteren har et minut til at få løftet vægten fra det tidspunkt, vedkommende kaldes ind til vægten.

Vægten må gerne øges så længe det sker inden for de første 30 sekunder fra løfteren er blevet kaldt ind. Hver løfter må højst ændre vægten to gange for hvert forsøg.

Hver deltager har tre forsøg i hver øvelse og der øges med mindst 1 kg mellem godkendte forsøg. Underkendes et løft, kan samme vægt forsøges igen. En startvægt kan kun sænkes, hvis anmodningen herom kommer inden vægtstangen er belastet med den pågældende vægt.

Træk

Vægtløfteren løfter vægten med bred fatning på stangen og der løftes fra gulv til strakte arme over hovedet i en bevægelse. Vægten modtages normalt i hugsiddende stilling, hvorefter løfteren rejser sig til opretstående. Når vægten er i ro, får vægtløfteren ‘ned-signal’. Vægtstangen sænkes via tyngdekraften, men må ikke slippes med hænderne før den er nået til hoftehøjde. Hvis der gives slip før, resulterer det i diskvalifikation.
Efter slip/drop bedømmes løftet.

Stød

Vægtløfteren løfter vægten med smal fatning på stangen (cirka skulderbredde) og løftes fra gulv til skuldrene i en bevægelse. Vægten modtages normalt i hugsiddende stilling, hvorefter vægtløfteren rejser sig til opretstående. Herefter stødes vægten til strakte arme i en bevægelse. Når vægten er i ro får vægtløfteren ‘ned-signal’. Vægtstangen sænkes via tyngdekraften, men må ikke slippes med hænderne før den er nået til hoftehøjde. Hvis der gives slip før, resulterer det i diskvalifikation.
Efter slip/drop bedømmes løftet.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har verdens bedste job ... eller har Charlotte?