Krydstogt i Adriaterhavet og Det Ægæiske Hav

Du og Dine Ønskes Et Glædeligt og Lykkebringende Nytår 2015

Kære fitness og wellness interesserede blog følger og læser,

Her i slutningen af året 2014 er jeg glad for at denne blog er en fitness blog. For året igennem er der kommet masser af positive nyheder om endnu flere gode ting, som motion og sund livsstil gør for helbredet og humøret: Inden for fitness og wellness er der næsten kun oplivende ting at blogge om.

Det kan til gengæld ikke have været opmuntrende at være reporter eller blogger inden for andre områder: Det har været et år med alt for mange forfærdelige katastrofer (natur- og menneskeskabte), krige, voldsepisoder og kriser af forskellig karakter.
Bare flere ville opføre sig mere ansvarligt, respektfuldt og omsorgsfuldt overfor andre mennesker og vor natur … og bare det bliver et fredeligere 2015.

Godt nytår 2015

Strand_morgen_Henrik_ElstrupI løbet af år 2014 er min bedre halvdel og jeg begyndt at fotografere mere ‘seriøst’ igen. Her den lokale strand forleden morgen. Et ‘rimeligt godt’ foto af ham Henrik Elstrup.

Til dig og dine fra mig og mine: En Rigtig Glædelig Nytårshilsen med ønsket om en festlig nytårsaften og nytårsmorgen – og nyt år – fyldt med glæde og gode personlige minder fra 2014 og optimisme og energi til det nye år 2015.

Croatia_Zadar_fireworks

Rigtig Glædeligt og Lykkebringende Godt Nytår 2015

Marina Aagaard

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydstogt i Adriaterhavet og Det Ægæiske Hav