Eltandbørste versus tandbørste: Det endelige opgør?

Kampagnen Knæk Cancer: Knæk danskernes folkesygdom kræft!

Kræft er en dansk folkesygdom, som alt, alt for mange danskere lider af, ifølge denne uges Knæk Cancer kampagne får hver 3. dansker kræft (link til nøjagtige tal her under), og skræmmende mange dør hvert år af sygdommen. Det vedrører stort set os alle, så kampagner som Knæk Cancer er værd at støtte. 

Knæk Cancer

En uge om året ruller Knæk Cancer kampagnen hen over skærmen på TV 2. Der har været sat fokus på kræft og der er blevet samlet penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. I de næste par dage rundes kampagnen af for i år med to store tv-shows (her under kampagnens pin, som kan købes flere steder).

Knæk Cancer blomsterpinFredag i kampagneugen blænder TV 2 op for Vild med dans knækker cancer, hvor der ikke kun dystes om at være bedst på dansegulvet. Der vil være masser at underholdning, mulighed for at vinde præmier, og der bliver mulighed for at ringe ind til kendte danskere, der sidder klar i call centeret til at tage imod bidrag.

Lørdag i kampagneugen kulminerer Knæk Cancer ugen med det store indsamlingsshow Knæk Cancer Live med flere værter i spidsen for et stort show med indsamling, historier, underholdning og flere præmier.

Man behøver dog ikke at se tv … Man kan også gå ind på hjemmesiden for Kræftens Bekæmpelse og støtte … og se hvad pengene bliver brugt til.

Læs mere:

Kræftens bekæmpelse

Kræft i tal

Det går pengene til

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eltandbørste versus tandbørste: Det endelige opgør?