Cardio roning med strakte eller bøjede ben?

No Limits Race 2013 Adventure løb for kvinder!

Af Marina Aagaard, MFT

Hvordan har du det med at løbe? Gør du det kun fordi, at du tænker, at det sundt? Hvis ja, så føles det måske kedeligt og mindre motiverende. Gør det fordi, det er udfordrende, udviklende og ukompliceret.

Forleden faldt mit øje på noget, der tegner til en rigtig spændende løbetur skråstreg løbeevent, som faktisk frister og giver mig lyst til at løbe mere/med:

No Limits Race

5 km løb med indlagte udfordringer: En overkommelig distance, hvor man ikke bare skal løbe, men også balancere, klatre og krybe.

Altså løb med variation. Løb (og konkurrencer) med alsidige aktiviteter er uhyre populære i mange tv-programmer og nu er der chance for at prøve det selv!
Også en oplagt mulighed for at få spændende inspiration til egne løbeture.

Løbets navn: No Limits Race lyder liiiiiiidt ‘hardcore’, men løbsbeskrivelsen lover sved på panden og smil på løberne/læberne; en motiverende kombination …

Det er et kvindeløb, så der er adgang forbudt for mænd i selve løbet – der arrangeres af TAMPAX Pearl sammen med Firmaidræt Storkøbenhavn – men ægtemænd, kærester og børn er til gengæld velkomne til at heppe ved sidelinjen og målstregen. 

Allerede nu er der lagt rute og program ud på nettet for No Limits Race, som foregår den 2. juni 2013, med start fra Valby hallen i København. Så man kan starte fortræningen nu og nå at blive klar uden blive overbelastet.

Er der brug for ekstra incitament til at starte træningen (ud over bedre form og humør)? Til de ‘seje tøser’, kvinder og veninder, der deltager, er der goodie bags og mulighed for fede præmier! Læs mere om løbet her: NO LIMITS Race.

Læs mere:

Vil du gerne med til dette og andre af årets løb, selvom du er uvant med løb?
Find gode løbetræning tips her: Kom godt i gang med at løbe.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cardio roning med strakte eller bøjede ben?