Godt nytår: Godt nyt år med nye metoder

GODT NYTÅR: Godt Nyt Å Det kan næsten ikke siges for mange gange. Godt nyt år. Sig det højt: Godt nyt år. Sig det, højt, mens du smiler og skyder brystet frem:

Godt nyt år

Nye metoder Nul slankekur Nul stroppetur Godt nyt år Motivation Livsstil Vaner Vaneændring Marina Aagaard blogLivet er for kort til ikke at have det godt. Kort fortalt: Gør det, der gør dig, den du er, til den bedste version af dig selv.

Nye metoder

Naturligvis både nye, gamle og ældgamle metoder. Men nye i forhold til de, der ikke tidligere har virket som de skulle. Forkast dem nu bare. Bliv ikke hængende.

Nul slankekur

Kure virker jo, siger nogen. Nej, ikke efter hensigten. Eftersom de over tid virker dokumenteret dårligt for de fleste, >90 %, så er det ikke værd at give sig i kast med dem. Syg? Få en diæt. Rask, der vil præstere bedre? Spis nok og med nydelse. Spis dig mæt i mad jf. kostrådene. De virker. Spis som hovedregel det, der gavner hjernen og kroppen. Når du bevidst vælger det modsatte, så nyd det uden stress og skyld.

Nul stroppetur

Det er på tide til at gøre op med misforståelserne om, at motion er/skal være hårdt eller langtrukkent og at "jeg er ikke sådan en som dyrker motion". Tænk i småbevægelser og mikrotræning med smil om munden, fordi mere og alsidig bevægelse giver dig: Længere og sundere, og gladere liv Med overskud til alt det, du rigtig gerne vil.   RIGTIG GODT NYTÅR TIL DIG OG DINE