Julekalender mikrotræning 24-minute workout julemotion

Ingen jul uden julekalender. Her er forslag til Julemotion med hjerne og hjerte. Med hjerne? Ja, træning styrker hjernen. Med hjerte? Ja, når de store muskler er i sving, styrkes hjertet også. I dagens program er der fokus på varieret muskeltræning med effektive øvelser for store og små muskelgrupper.

Vent ikke til 1.1. med at komme i form, vær på forkant, start nu i julen : – ).

24-minute workout julemotion

Her er en varieret og middel intensiv kropsvægt workout på 24 minutter. En serie af øvelser med fokus på hjerne, hjerte og muskler - motionstræning.

Øvelsesdetaljer:

En helt speciel workout, 24 workout med 24 øvelser (og 24 strækøvelser). 1 øvelse, 1 repetition 2 øvelse, 2 repetitioner 3 øvelser, 3 repetitioner osv. Har du lyst, må du gerne lave flere runder ; -)
24-minute workout julemotion Julekalender mikrotræning Marina Aagaard blog fitness

Udstyr:

Ingen. Det er kropsvægttræning.

Specifikt træningstip:

Træn med fokus og intensitet - med fokus på teknik: Pas på leddene.
https://youtu.be/FiVedDZ3PD0

Generelle fitness tips:

Træn altid på dit eget niveau og ud fra dagsformen. Fokuser og oprethold god form, stabilitet og muskelkontrol. Gør alle øvelser og hver en workout til din egen. Hvil, hold pauser, og modificer øvelser efter behov. Rigtig god træning ♥ og glædelig julemåned

Se mere:

Workout’en er ud fra mikrotræning principper (< 20 minutter). Der er mere inspiration i bogen: Mikrotræning – bedre form på 1-15 minutter i skole, hjemme og på job der findes som ebog og fysisk bog.

Mere julemotion:

En video julekalender med motion til julemåneden - med kortere sekvenser, enkeltstående øvelser - finder du her: YouTube Christmas Challenge (2019-2020)