Julekalender mikrotræning 6-minute workout julemotion

Ingen jul uden julekalender. Her er forslag til Julemotion med hjerne og hjerte. Med hjerne? Ja, træning styrker hjernen. Med hjerte? Ja, når de store muskler er i sving, styrkes hjertet også.  I dagens program er der fokus på balancen. Vent ikke til 1.1. med at komme i form, vær på forkant, start nu i julen : - ).

6-minute workout julemotion

6-minute workout julemotion julekalender mikrotræning Marina Aagaard blogHer er en spændende balance test og øvelse: Star excursion test eller stjernebalance. God variation til de klassiske balanceøvelser og med bonus hoftebevægelse.

Øvelsesdetaljer:

Stå på et ben. Før modsat ben frem - enten i luften eller med let støt, tap, på gulvet. Før benet fremad på 10 sekunder og retur på 10 sekunder - alternativt gør det hurtigere for en hurtigere 'workout'.
  1. Fremad
  2. Diagonalt
  3. Udad
  4. Diagonalt bagud
  5. Bagud
  6. Ind bagved modsat ben
  7. Ind foran modsat ben
  8. Fremad
  9. Saml ben, i balance
Gentag med modsat ben.

Udstyr:

Ingen. Kropsvægt balancetræning.

Specifikt træningstip:

Træk vejret roligt. Spænd op efter behov. Træn med kvalitet i bevægelserne. https://youtu.be/_u48XcGbMGU

Generelle fitness tips:

Træn altid på dit eget niveau og ud fra dagsformen. Fokuser og oprethold god form, stabilitet og muskelkontrol. Gør alle øvelser og hver en workout til din egen. Hvil, hold pauser, og modificer øvelser efter behov. Rigtig god træning ♥ og glædelig julemåned

Se mere:

Workout’en er fra bogen Mikrotræning – bedre form på 1-15 minutter i skole, hjemme og på job der findes som ebog og fysisk bog.

Mere julemotion:

YouTube Christmas Challenge (2019-2020)