Ugen der gik 45 2020: Election day - week

Af Marina Aagaard, MFT Efteråret bliver endnu mere efterårsagtigt. Men starter med den varmeste efterårsdag i over 50 år. 18 grader lunt vejr mandag morgen selvom det støvregner og vinder lidt. Ugen der gik 45 2020 Marina Aagaard blog fitness

Ugen der gik 45 2020

Tidligere græd voksne veganer mænd på nationalt tv. Nu er det minkfarmer mænd, der græder. De mister deres livsværk. Regeringen har besluttet at alle mink i Danmark skal slås ihjel ... Senere på ugen jubler amerikanske demokrater.

Mandag

Op ved 5-tiden. Til Aarhus. Personlig træning i det fri. Lunt med en frisk brise. Forrygende. Går formiddagstur med Rex. Skriver artikel det meste af dagen kun afbrudt af korte pauser. Det bliver kun til åndedrætstræning og håndstand 3 minutter i dag. Vi spiser rester; gryderet med svindemørbrad, sovs, ris og masser af rosenkål. Jeg skriver videre på min artikel efter maden. TV slukker jeg (der er knivterror i Wien, det er ubegribeligt). Halvsent i seng.

Tirsdag - 3.11. Præsidentvalg i USA

Jeg skriver min artikel færdig og sender den ved 9-tiden. Der kører valg-tv hele dagen, men jeg kigger kun periodisk med et halvt øje. Jeg frygter det værste ... Ved 11-tiden kører jeg til Aalborg for at undervise på Aalborg Sportshøjskole. Jeg bliver mødt af et kæmpeskilt på døren: Her bruger vi mundbind. Et mindre skilt fortæller at alle fra kontoret arbejder hjemme frem til d. 4.1.2021! Alene går jeg ind i lokalet (der har en opfordring til udluftning "ELSKER du også frisk luft") og forbereder mig. Så kommer holdet og vi har to timers undervisning og snak. Så retur til Aarhus igen. O.k. moderat trafik på motorvejen. Henrik og jeg tager ud og handler. Så spiser vi carpaccio med masser af salt, avocado, agurk, tomat, løg og grana ost og olie. Guf. Dertil har jeg fundet - jeg fik lige lyst - en hvidvin (på en tirsdag), det er en BREE, men den er FREE (fri for alkohol). Det skulle lige prøves og det smager ikke helt som hvidvin, men godt. En ven fra vejen kommer på besøg, Henrik og han taler videre og jeg arbejder videre. I dag: Træning er en by i Rusland! (Bortset fra åndedrætstræning). Halvsent i seng.

Onsdag

Op ved 6-tiden. Arbejder lidt. Så til Viby ved Aarhus. 8.45-11. Dance; igen kun 9 på holdet plus undertegnede. Core med Synth musik. Mobility uden musik. 3 x 10 hængende benløft mellem core og mobility i den flotte pyramide med styrketræning: Selvtræning: 3 x 10 box jump, 4 x 11 push-ups. Efter mobility: 4 x 10 pull-ups. 3 x leg curl. Så hjem og finpudse kursusdetaljer (ingen tur til forældre i dag). Kl. 17:00 i bil til Aarhus - jeg nyder min aftensmad i bilen, en proteinbar og en banan, det mætter o.k. og er rimeligt, men ikke topklasse ernæringsmæssigt: Klokken 18-21 kursus i DGI Huset: Cirkeltræning med tre masterclasses for en lille, men entusiastisk flok. Dejligt. Hjem - orker ikke åndedrætstræning i dag - og sent i seng.

Torsdag

Op ved 6-tiden. Vi arbejder; jeg læser og skriver det meste af dagen. Hvor bliver den af? Dagens tv: Regeringen beslutter, at alle mink i hele Danmark skal slås ihjel. Minkfarmer græder på nationalt tv. Selvom mink farming er 'en problematisk industri' (udtalt af bekendt), så er det over 1000 farme, mange menneskers livsværk, der nu er ramt. Den danske mink-industri var en af verdens største og førende ... indtil nu. Desuden kører der valg-tv hele døgnet rundt. Verden holder vejret i spænding, mens der bliver talt stemmer i USA. Henrik går med Rex. Jeg løber i Hestehaveskoven. Vi spiser rester.

Fredag

Op ved 5-tiden. Til Aarhus. Personlig træning i det fri. Vejret er igen fuldstændig fænomenalt, lunt, mildt, ingen blæst og fuglene synger! Det er fabelagtigt at være ude. Hjem. Morgenmad. Skrivearbejde. Valg-tv kører døgnet rundt hos os, selvom jeg næsten ikke tør se med ... I USA har de tre største tv-stationer midtvejs afbrudt transmissionen af Trumps tale fra det Hvide Hus under henvisning til at han underminerer det demokratiske valg og taler usandt. Danske rapportere nævner, at Trump er ved at indskrive sig som historiens dårligste taber ... (men ingen ved endnu, hvordan det ender). Ved 12-tiden til forældre. Mor og jeg starter med at gå en lille tur og derefter træner vi tre nogle øvelser i udestuen (hvor svogers diamantbryllupsgave troner). Energiniveauet er ikke maksimalt, men der sker dog noget (et par sæt squats, push-ups og rygstrækninger). Ved 16-tiden til højhus: 9 x 272 x 2 trin. O.k. på en fredag eftermiddag. Men desværre ingen styrketræning! Til KJ Minh og hente vietnamesisk take-away. Det er guf. Vi får det og hvidvin til aftensmad. Skriver lidt - dropper åndedrætstræning - og halvsent i seng.

Lørdag

Vi arbejder lidt og så: Henrik går tur med Rex og jeg løber igen 5,5 km i Hestehave skov. Vi tager hjem og arbejder. Vi ser USA stemmeoptælling og diverse nyheder: I dag lukkes Nordjylland helt ned p.g.a. corona (mutation fundet i mink fra nordjyske minkfarme). Storbritannien lukker denne lørdag morgen deres grænser for alle fra Danmark. Lukningen af grænserne er den første af sin art for Storbritannien siden starten af COVID-19 pandemien. Vi træner i fitnesscenteret sidst på eftermiddagen. Træner ben. Jeg: 4 x 8-10 squat og overhead squat, 4 x 8-10 lunges og overhead lunges, 2 x 16 1-leg romanian deadlift og 1 x 16 romanian deadlift. Lørdag eftermiddag-aften på TV: Biden vinder præsidentvalget. Vi drager et lettelsens suk - og fejrer med en god middag og vin! Vi ser Mission impossible: Ghost protocol - og spiser is. Ser ikke film færdig ... ZZZZZZZZZZZZZZZ

Søndag

Op til en fantastisk morgen med eventyrlig dis. Nyhederne kører: Biden bliver USA's næste præsident. Han holder en sober tv-tale, hvor han rækker ud til skuffede Trump-vælgere. Men de ser måske ikke tv, fordi mange er i gaderne og demonstrerer under temaet 'valgsvindel'. En tanke Trump effektivt har plantet i deres hoveder gennem længere tid. Selvsamme Trump nægter at anerkende nederlaget og lykønsker tilsyneladende ikke Biden (en skandale). Det er også en måde, hvorpå man kan indskrive sig i historien. Henrik og Rex er ude af døren (næsten) før jeg kan nå at reagere. Jeg bliver inde og skriver i dag. Afbrudt af søndagsoprydning og -tøjvask. Skrivning det meste af dagen. Jeg går tur med Rex, Så tager vi til træning i foreningsfitnesscenteret. Jet tager 38 minutters trappetræning af det sædvanlige. Så 4 x 8 bænkpres og 3 x 10 unilateralt brystpres. Hjem. Henrik spiser pizza. Jeg spiser tun, hytteost ot tomat. En light menu i dag. Så skriver jeg lidt videre. Tidligt i seng. Endnu en uge er gået.