Ugen der gik 34 2020: Regnvejr og for lidt af hvert

Af Marina Aagaard, MFT Så slog vejret om. Og coronastatistikken gik den forkerte vej. Først skulle århusianere bære mundbind i offentlig transport. Nu skal alle danskere bære mundbind i busser, tog og delebiler. En middeltravl uge. For meget sidden og skriven. For lidt selvtræning. Aarhus udsigt til hav, havn, skib og containerhavn. Like!

Ugen der gik 34 2020

Mandag

Op ved 5:30-tiden. Til Aarhus. 7:30 Personlig træning i det fri. Solskin og udsigt til vand. Hjem. Arbejder. Gåtur på golfbanen med Rex. Vi er inviteret på spisning i haven hos venner i Risskov. Det er stadig varmt. Vi får grillmad, mændene spiser spareribs, jeg får kylling. Vi får alle grillede majs (i folie) og lækre salater. Aperol spritz og rødvin (zinfandel) til maden. Hjem. Træner med Aerofit åndedrætstræner, 4 min. Vital lung capacity. I seng ved 23-tiden.

Tirsdag

Op ved 6-tiden. Det regner i dag ... meget. Vi træner i foreningsfitnesscenteret. Det er meget varmt: Jeg trapper i 35 minutter. (level) Opvarmning (17), Intervaller (21/17), dobbeltstep (15) Hjem. Forberede præsentation. Kører til Aalborg Sportshøjskole. Forberedelse i gården, undervisning i holdtræning i A1 og gymnastiksalen. Skønt at være tilbage på skolen. Dygtige elever. Hjem igen. Henrik laver lørdagsmad på en tirsdag: Svinemørbrad med kartofler og grøntsager. Vi går tur på golfbanen med Rex. Tidligt i seng.

Onsdag

Op ved 5-tiden. Vejret er godt. Skriver blogindlæg. Klokken 8 til Aarhus. Ser bil med smil på sidespejlet. Kl. 9-10 undervisning i Dance. Musikken i dag er groove jazz. Der er fuldt hold igen og god stemning. Endelig er core og mobility hold startet igen efter lockdown og sommer. Super skønt, savnet træning. Jeg kører forbi Dao cafe og får min favorit: En grøn smoothie med lidt af hvert, Dao Miauw. OG en bolle med ost. Guf! Hjem. Skrive. Går tur med Rex på golfbanens stier. Vi rammer et solglimt. Jeg henter salater hos Madkompagniet - og en grillkylling til Henrik. Træner med Aerofit åndedrætstræner, 4 min. Vital lung capacity. Sent i seng og sent i søvn ...

Torsdag

Op ved 6-tiden. Forbereder bilag til regnskab næsten hele dagen. Træning? Nej? Vi spiser resten af salaten med svinemørbradsrester. Går aftentur på golfbanens stier. Træner med Aerofit åndedrætstræner, 4 min. Vital lung capacity. I seng ved 22-tiden.

Fredag

Op ved 6-tiden. Til Aarhus. Personlig træning. I det fri. I regnvejr. Men det går. Jeg er forberedt med regntøj, men håret klasker ned om ørerne. Hjem. Til frisør. Det er på høje tid. Gåtur med Rex på golfbanen. Vi træner i kælderen: 4 x 8-10 bænkpres. 4 x 8 pull-up assisted. Det er det. Langt fra imponerende. Vi spiser stegt laks med ricotta ravioli og asparges og tomater. Dertil gewürtztraminer. Træner med Aerofit åndedrætstræner. I seng ved 22-tiden.

Lørdag

Op ved 7-tiden. Jeg kører til Ørnereden. Løber på trapperne for første gang længe. 26 ture a 2 x 121. 4 gang, 8 lunten (anstrengt), 6 dobbelt trin, 6 rytme, 2 gang. Så tager jeg hjem til mine forældre. Far har dårligt knæ, så jeg går tur med mor. Cirka 1½ time. En kort tur, men mange pauser. Hjem igen. Redigerer fitnessbog til genoptrykning. Henrik går tur med Rex ved Kalø Slotsruin, jeg løber 5,5 km i Hestehaveskoven. Jeg er uhyre anstrengt. Vi henter mad fra bag søjlen. En ven kommer på besøg og spiser med. Jeg får lakse 'carpaccio' og sand art filetter med grøntsager og kartofler til. De får carpaccio og bøffer ... Træner med Aerofit åndedrætstræner, 4 min. Vital lung capacity. I seng ved 22-tiden.

Søndag

Op ved 6-tiden. Henrik går med Rex. Jeg skriver blogindlæg. Finder humor-foto, poster på fb: Tilretter i Fitness og Styrketræning bog. En løbende proces. Vi træner i foreningsfitnesscenteret: 35 minutter på trappemaskinen. 10 min. opvarmning. 20 min. intervaller (level 17/21), dobbelttrin (15). Dernæst brysttræning: 4 x 8 modificeret frivend. Nogle venner kommer på besøg. Henrik hygger. Jeg skriver videre. Det bliver sent, så Henrik går med Rex og jeg henter Amanda burger til Henrik og spiser selv kogte æg på rugbrød med tomater til. Ikke haute cuisine, men det mætter ... Ingen åndedrætstræning i dag. For sent. I seng ved 22-tiden. En våd uge er gået. For lidt træning, for lidt nået, men dog noget nået.