Motionsven og motivation? Brug Boblberg boblerne

Af Marina Aagaard, MFT Sundhed og motion handler også om relationer og fællesskab. Ja, utallige tips om motion og motivation handler om, at man bør finde en at træne sammen med, én som kan bakke op, holde med selskab og motivere. Det kan være et familiemedlem, en kæreste, en god (gammel) ven ... eller en helt ny ven?

Boblberg

I 2014 kom der et helt nyt tiltag; et interessemødested - med en helt egen stil - en side, der handler om at skabe kontakt mellem motionsinteresserede ... og opbygge fællesskaber inden for flere andre interesseområder. I 2020 er sitet vokset sig større og stærkere og findes flere steder i landet. Motion og mennesker portal Boblberg skyline

Hvad?

Boblberg.dk er et socialt interessemødested, hvor du kan finde en sportsmakker, det kunne være alt fra badmintonmakker, løbemakker eller en fitnessmakker. Ikke nok med det! Sitet byder på flere kategorier, så du kan også søge privatfester, fritidsinteresser, rejser og meget mere.

Hvorfor?

Portalen er tænkt som en hjælp til dig, der mangler en at dele dine hobbyer og interesser med. Her kan du skabe kontakten, nye muligheder, venskaber og oplevelser. Grundlæggerne, de tre brødre Rasmus, Nikolaj og Anders Stæhr, har selv dyrket meget sport igennem deres ungdom, men efter at de forlod foreningslivet, synes de at det var svært at komme i gang igen. Boblberg drengene De foretog rigtig mange interviews på gaden, på sportsanlæg og fandt frem til at mange oplevede det samme som dem; "fælles for rigtige mange, var at de ofte manglede nogen at dyrke sport og motion med". Marina Aagaard fitness blog: Navnet er, øhhh, specielt, hvordan fandt I på det? Anders Stæhr: Ideen til navnet, som rigtig nok er noget anderledes, er fundet ud fra interviews med en del folk, som fik en kort beskrivelse af hvad websitet skulle kunne, nemlig at forbinde mennesker igennem deres interesser bl.a. sport. Vi havde udvalgt en del navne som var ledige på .dk, .com som indeholdt noget med bobl. Vi ville gerne skabe et univers omkring bobler og berg kom på fordi vi selv bor på Frederiksberg. Boblberg fik klart flest stemmer, så valget har været brugerstyret - med os som guide til et bobl univers.

Hvem?

For personer over hele Danmark, der leder efter makkere til Sporten, Festen, Ferien, Fritiden, Hjælp og Andet ...

Hvordan?

Tjek ind på Boblberg.dk og opret dig som bruger. Det er gratis at oprette sig som bruger på Boblberg.dk. Du får mulighed for at oprette dine egne opslag, samt besvare andre opslag fra brugere.

Hvornår?

Lige nu. Hvad venter du på? Søg løs i boblerne på siden og find dig en makker med det samme. Rigtig god aktivitets- og oplevelseslyst til Boblberg og venner: Det er altid dejligt at dele oplevelser og møde nye mennesker.