Tre gode gerninger der gør godt

Af Marina Aagaard, MFT De seneste dage har budt på avisartikler med bedre-menneske budskaber, læs bedre-humør-og-bedre-helbred budskaber. Små spark i den rigtige retning og remindere om at grave de bedre sider frem.  I hverdagens stress og jag kan man måske glemme at give glæden videre, så her er tre seriøse sundheds- og velværetips, der gør forskel for én selv og andre.

Tre gode gerninger

Gode gerninger gør godt - og sundt - for dig selv og andre Tre gode gerninger sunde tanker med hjerte og hjerne

Hjælp, hvor du kan 

"Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen. Bare en times tid." Morten Aagaard, leder af Kirkens Korshær (JP 19.4.2014).

Gør en god gerning

"Man kan udrette meget godt i denne verden, hvis man er ligeglad med, hvem der får æren for det. Det er bare de færreste af os, der i nutidens test- og evaluerings-kultur kan lade være med at stille spørgsmålet: Hvad får jeg ud af det?" Liselotte Horneman Kragh, teolog og foredragsholder (JP 20.4.2014)

Dyrk kærligheden, familien og vennerne

"Alting handler om relationer. Min læge spurgte mig engang, om jeg vidste, hvad der var vigtigst for min sundhed. Jeg troede, at han talte om motion, sund mad, nul rygning, nul alkohol og den slags. Det vigtigste sundhedstip er at blive gift og derefter undgå at blive skilt. Gifte mænd lever meget længere end ugifte, for relationer er det vigtigste af alt". Morten Aagaard, leder af Kirkens Korshær (JP 19.4.2014) Ja, et næstekærligt livssyn er sundere end sundere kost ... og ... "Man kan altid gøre lidt mere, og man kan aldrig gøre for meget godt". Marina Aagaard -som-ellers-fraråder-brug-af-ordene-aldrig-og-altid