Ugen der gik 2 2020: På den (igen)

Af Marina Aagaard, MFT Året er i gang. Med foredrag og træning. Holdtræning, personlig træning og selvtræning. Med regn, oplevelser, udfordringer og nedtur. Ugen der gik 2 2020 StorebæltsbroenDen store bro er altid imponerende. Også i regnvejr. Ærgerligt at den dengang lige blev overhalet på målstregen af en asiatisk ditto (verdens længste).

Mandag

Op 4:45, så er ugen i gang. Personlig træning i Aarhus. Det går top godt fremad. Retur. Interviewet af Kristeligt Dagblad om nem motion. Læsning og skrivning. Når ikke at træne "rigtigt" i dag. Det bliver til 20 minutters sjipning i kælderen. 8 Turkish Get-up med højre og venstre. 3 x 10 goblet squat.

Tirsdag

Masser af småopgaver. Skriver artikel om at intention er mindst lige så vigtig som motivation. Kort tur i fitnesscenteret. Lille øgning på Technogym trappemaskinen: 36 min. 10 min. opvarmning level 17. 20 x 1:1 (22:17). 6 min. level. Dobb.trin. 4 x 8 bænkpres. 3 x 10 unilateral brystpres kabel. Høre podcast, Runcast. Hmmm, min første. Lidt pinligt. En motivation-til-løb-podcast, hvor jeg selv blev interviewet. Men nu er jeg i gang. Så nu lytter jeg lige til endnu en. Spændende.

Onsdag

Aarhus: Holdtræning, dance, core, mobility. Mange på hold. Personlig træning med mor og far. Lidt selvtræning: 3 x 10 Box jump (første gang rigtigt efter at brækket tå vist er helet). 3 x 10 Box hink. 3 x 10 Step op. 3 x 10 incline push-up. 3 x pull-up assisted (tilbagegang). 2 x 10 Leg curl. Så når jeg ikke mere. Til Dao café, hvor Tobias fremtryller en super vitamin smoothie og bolle. Til Skejby Sygehus og hente medicin til familien. Supersygehus? Super stort. Sygt stort. Kaos og kaotisk, når syge og pårørende farer fra den ene til den anden ende uden at kunne finde vej. Til Aarhus og firmatræning for første gang i år. Electronica og styrke fokus. Naturligvis med 20 og 20 repetitioner (så mange gentagelser er ellers atypisk). Topmotiverede deltagere. Det er en kæmpe fornøjelse hver gang. På indkøbstur med Henriks søster. Hjem - hente mad hos Hornslet Gammel Kro. O.k., men ikke så godt som vanligt. Herregårdsbøf og pommes frites til Henrik og stjerneskud til mig.

Torsdag

Jeg vågner 05:58. Det er ikke så godt, fordi jeg skal have personlig træning 06:00. I Århus. Ikke engang hvis jeg tog afsted nøgen i en Bugatti Veyron kunne jeg nå det. Det er det værste møg. Vækkeur var på lydløs, fik ikke slået lyd til?! (var groggy i går). Jeg må bide i græsset, sende sms OG ringe og melde afbud. Amateurs' morning. At det blot er sket 3-4 gange i mit liv og kun to gange med en vis konsekvens trøster ikke. Det skulle ikke være sket i dag. Jeg kan næsten ikke tilgive mig selv og har en halvdårlig dag. Jeg løber en 5,5 km tur i Hestehaveskoven i silende regn. Men det hjælper ikke ret meget. Og jeg dropper fitnesstræning. Arrrgghhh. Dagen er 'ødelagt', så vi spiser calzone pizza med spaghetti bolognese ... (kost breakdown).

Fredag

Læsning, skrivning. Længere gåtur med Rex. Ugelbølle krat. Kort tur i fitnesscenteret. Træning på Technogym trappemaskinen: 36 min. 10 min. opvarmning level 17. 20 x 1:1 (22:17). 6 min. level. Dobb.trin. 4 x 8 bænkpres. 3 x 10 unilateral brystpres kabel. Endelig lidt sundt. Laks og spinat.

Lørdag

06:00 op. Lægge blog indlæg op. Afsted før solopgang. Til Ørnereden. Endelig. Det er alt for længe siden sidst. Det bliver til 18 ture ned/op, før Henrik dukker op sammen med Rex. 4 gå, 6 jog, 4 dobb.gang, 4 rytme (mine lægge er ekstremt ømme dagen efter!). Jeg går i gang med en udstyrstest: Tager en 'lunge test' med Airofit åndedrætstræner. O.k., men ikke imponerende. Håber, at det skyldes træthed og 'testfejl', at kapacitet er "normal" for alder. Mere om det senere. Besøg af ven. Vi spiser rester, oksesteg, og masser af 'grønt': Gulerødder, porrer, løg (favoritter). Og lidt kartofler. Jeg forbereder det sidste til i morgen.

Søndag

06:00 op. Gøre klar. 08:00 køre fra Ugelbølle til Præstø sydsjælland. Desværre passede hverken tog eller færge. Så det er en lang køretur i dag (og denne gang passer det ikke med andre arrangementer). 3½ t (sådan cirka) ud og det samme hjem. I gråvejr og silende regn, begge veje. Foredrag 12-13 på Fitness Tryday, der er et arrangement, der afholdes af foreninger landet over i samarbejde med DGI. Denne forening tilbyder (som den eneste) ud over træning et foredrag. Det er flot sted og skønt at tale om 'Træning der tæller', for en topinteresseret forsamling. Hjemme ved 16:30-tiden. Gåtur med Rex i skumringen. Så i foreningsfitnesscenteret. Kun ½ t crosstrainer træning. Jeg skulle have løbet ude, men læggene ømmer sig lidt. Træne første gang med Airofit. 1 minut kan jeg lige overkomme. Fedt udstyr, men min præstation er so-so (good). Skal lige vænne mig til den. Dansk bøf, pasta med svampe og trøffel, og gulerødder og bønner. Guf. Egentlig en god uge, men sygdom i familien stresser.