Fit story 2: Jeg åbner pakken og kassen

Af Marina Aagaard, MFT Nu er dagen kommet. I dag åbner jeg den lille papkasse. Ud kommer en mindre kasse. Hård pap, matteret overflade. 16 x 16 cm. Strømlinet æske, sort, hvid tekst. Rød grafik i form af sportsikoner, logo og foto. Elegant design. Dansk design. Praktisk. Kvadratisk. Godt. Fit story 2 Airofit

Et åndedrag foran

På den anden side sloganet: STAY A BREATH AHEAD. Forbliv et åndedrag foran. Det kalder jeg motiverende, egentlig for alle, men især for udholdenhedsatleter og supermotionister. Så vender jeg kassen om. Hvad står der: Our first breath is the beginning of our existence. The very first milestone of our lives. The most basic instinct of our survival. But it can become so much more. Vores første åndedrag er begyndelsen på vores eksistens. Den første milepæl i vores liv. Det mest basale instinkt i vores overlevelse. Men det kan blive så meget mere. Like. Elegant og spændingsopbyggende tekst. Ikke kun for nørder. Også for undertegnede - i denne sammenhæng - hyggemotionist, men en nysgerrig én. Kan denne sag hjælpe mig fremad inden for en overskuelig fremtid? Forsiden af kassen er helt enkel. Kun et foto af indholdet og navnet Airofit. Navnet fortæller hvad det handler om: AIR, luft, O, FIT, form og fitness.

Unboxed (ude af kassen)

Jeg åbner spændt kassen. Det lille udstyr præsenteres flot. Jeg løfter skumgummi-laget op og pakker hele indholdet ud. Lille taske, ladestik (med guldstik!) og selve Airofit'en og ekstra mundstykke. Det kribler i maven. I bunden ligger manualen. Den må jeg hellere læse (for en gangs skyld). Dette projekt er også en test af om teknologi-udfordrede personer kan anvende dette udstyr, der er elektronisk og fungerer sammen med en app. Det vil den meget snarlige fremtid vise. For år tilbage købte jeg en simpel plastik-gummi åndedrætstræner, som jeg har brugt sporadisk. Dette er et forsøg på at komme i gang igen, fordi denne model, man kunne kalde den en andengenerations åndedrætstræner, Airofit'en, giver feedback.  Læse, læse. Manualen er på engelsk. Lille, kortfattet, og lige til. Til gengæld er den der Airofit ikke bare lige at gå til.
  1. Først opladning i tre timer (efter at el-delen er koblet af åndedrætstræneren).
  2. Download af Airofit Sport app'en.
  3. Vente, vente.
Fortsættes ...