Blog indlæg nummer 2000? Yeah! Oops!

Af Marina Aagaard, MFT Blog indlæg nummer 2000? Yeah?! Det er (næsten) dette aktuelle indlæg. Blog indlæg 2000 post Marina Aagaard blog blogging For en måned siden så jeg til min overraskelse, at bloggens "Alle indlæg" tæller stod på næsten 2000. Jeg tænkte, at jeg ville markere "jubilæet" med et særligt indlæg, men oops. Det glemte jeg alt om - det er sæsonstart og der er ret travlt - og i dag opdagede jeg tilfældigt, at nu er der siden starten medio 2011 er postet 2002 blogindlæg. Aaaarrrghhhh. Jeg kunne poste et blogindlæg i dag, nummer 2003 i rækkefølgen, men det duer altså ikke ... Så dagens indlæg er egentlig skrevet som nummer 2003 i rækken. Men. Man kan ændre udgivelsesdatoen via en 'Udgiv' funktion, hvor man kan taste en dato ind. D.v.s. man kan skrive indlæg og enten få det udgivet (automatisk) på en senere dato eller angive en tidligere dato, så det kommer før andre indlæg - på den måde kan indlægget arkivmæssigt havne på plads nummer 2000. Ordnung muss sein (sådan da). Selvom indlægget i bloggens arkiver nu bliver placeret lidt gemt af vejen for et par dage siden, dukker den op blandt dagens indlæg på portalen Bloggers Delight. Bloggen handler normalt om liv, sundhed, fitness og wellness all-inclusive, mens dette nummer 2000 indlæg blot er 'skriblerier', et dagbogsnotat om at jeg nu har blogget regelmæssigt i otte år. En kæmpestor tak til dig og de andre læsere, likere, delere og følgere  Boggen var i starten mest tænkt som en artikeldatabase, men jeg er blevet overrasket over og motiveret af, at så mange har læst med og liket og kommenteret indlæg. Det har udviklet bloggen til at omfatte "med mere". TAK.
Læs mere: I tidligere 'runde' indlæg har jeg skrevet lidt mere om baggrunden for bloggen og tips til andre blogger entusiaster: Blog post 500 hilsen: Mange tak for mange views Blog post 1000 status: 10 tips og tanker om blog og blogging Wikipedia: Blog (inklusive blogger) Wikipedia: Blogger (ikke om bloggere, men om tjenesten)
Tallet 2000 er i øvrigt særligt. Ud over at det år var starten på et nyt år tusind, var det også datoen hvor jeg blev gift (igen). Så er det lige til at huske, hvor længe, man har været gift ...
Grafik lag på baggrundsfoto af: AgsAndrew © Dreamstime