Ugen der gik 27 2019: I DK og D

Af Marina Aagaard, MFT En uge med en tilbagevenden til delvist stabil træning. En uge med en travl start og uvant weekend shopping. Ugen der gik 27 2019 Umbrella_Fashion_Outlet_Neumunster_Germany_Marina_Aagaard_blog_travel

Ugen der gik 27 2019

En uge med solskin, men endnu mere regn og køligt vejr omkring 15 gr. C. Både i Danmark og i Nord-Tyskland, som vi besøgte kort i slutningen af ugen.

Mandag

Det er d. 1.7. Den første er nyhedsbrevsdag. Jeg har forberedt nyhedsbrevet i går, men er nødt til at finpudse detaljer. Det tager længere tid end beregnet. Jeg skriver - kun afbrudt af Rex-gåtur - til over middag. Jeg sender nyhedsbrevet; denne gang med et bogtilbud på fysiske bøger, inspireret af den generelle sommerudsalgsperiode. Tænkte ikke at nyhedsbrevet blev læst særligt i juli, men med det samme jeg trykker send, er der tilbagemeldinger på bøgerne. Jeg svarer de første og holder så fri. Har ikke nået at træne i dag, så det bliver igen kettlebell-rutinen i mit træningsrum i kælderen: 8 TGU, højre og venstre, 3 x 16 swing, 3 x 16 back lunge, 3 x 10 goblet squat. Spiser laks, ravioli med ricotta og spinat. Med danskvand til. Ser tv. Tidligt i seng.

Tirsdag

Tidligt op. Fortsætter med at ekspedere bog-ordrer; det er ved at være de sidste bøger. Alle bøgerne ligger ellers på stort centrallager for boghandlere, men jeg har haft et lille lager hjemme som reserve til kurser og salg til besøgende; men nu skal der ryddes op. Formiddag: Kører vestpå til tandlægen. Skal have bøjle af overmunden i dag. For at gøre en lang historie kort. Det er ikke superbehageligt at få den rusket af. Til gengæld er resultatet superflot. Kører hjem igen. Seancen tager 3 timer inklusive kørsel. Så er det over middag. Til træning i foreningsfitnesscenteret. Op på trappemaskinen: 31 minutter: 5 minutters opvarmning level 17 med og uden støtte. 100 spm. 20 minutters 1:1, level 21 med støtte, level 17 uden støtte. 6 minutter level 12 med støtte dobbelttrin. 200 etager i alt. Stopper, tjekker restitutionspuls (pulsfald) i 3 minutter. O.k. 4 x 8 modificeret frivend. Hjem. Arbejde videre med bøger og pakning. En drink før maden: Aperol-spritz-look-alike (sommer alkohol har taget overhånd ...). Spiser kylling (hel grillet) med ovn pommes frites og hvide asparges. Drikker gewürztraminer. Går aftentur ved Eskerod, Rosenholm Bådelaug. Ser tysk krimi. Tidligt i seng.

Onsdag

Op ved 5:30-tiden. Til Aarhus. 3 x 10 hængende benløft. Godt for skuldre og mave. Holdtræning: Dance. Core. Mobility. Henter en Dao Miauw juice med masser af vitamer og guf fra Dao cafe oppe ad gaden. Dertil en Dao bolle med ost ... og så en proteinbar. Dagens specielle, hurtige frokost. Så lidt sædvanlig selvtræning: 3 x 10 box jump, 3 x 10 box hink, 3 x 10 step-up - og 3 x 8 leg curl i maskine. Derimellem 4 x 10 incline push-ups, 4 x 8 pull-ups i maskine (skulder genoptræning). Om eftermiddagen middag firmatræning i Aarhus; sidste træning før sommerferien. P.g.a. regnvejr: Indendørs styrketræning med kropsvægt og elastik. Hjemad. Henrik har lavet frikadeller, gris og kylling, samt rodfrugtkompot med søde kartofler og gulerødder. Hans søster og en ven kommer og spiser med. Så vi får Aperol-spritz-look-alike og rødvin ...

Torsdag

Op. Skrive. Oprydning og regnskab. Over middag interview med journalist omkring holdtræning. Skrive videre. Henrik går med Rex, jeg løber i skoven, Hestehave Skov. Vi træner i foreningsfitnesscenteret: I dag ben (igen, ikke optimalt, men sådan er det i denne uge); et 'blandet' program: 2 x 10 overhead squat, 2 x 10 overhead lunge, 2 x 10 lunge, 2 x 10 squat, 2 x 10 jump squat. 3 x 8 Romanian, deadlift, højre, venstre, begge. Spisning: Henrik spiser frikadeller. Jeg spiser torsk. Dertil rester rodfrugt-rester, grønne bønner og vand.

Fredag

Tidligt op og pakke. Køre til Haderslev, hvor Henrik har møde. Køre til Tyskland ... det er ferietid og der er "stau". Det tager 1 time længere end vanligt. Vi kører et smut forbi Blankenese, en Hamburg forstad, ved Elbens bred. Byen er kendt for 'Treppenviertel', trappe-kvarteret: Trapper og smalle gyder forbinder husene, der ligger på en skråning. Vi spiser frokost på Fishclub, mens vi ser kæmpe containerskibe sejle forbi; restauranten vipper, fordi den ligger på en flydekaj, hvor turskibe lægger til. Jeg spiser pasta med pesto, tomater og kæmperejer. Henrik spiser schitzel? Efter frokost fotograferer Henrik og jeg jogger en tur rundt på trapperne: Fedt. Ved 16-tiden er vi ved vores hotel. Pakker ud, slapper af. Går ned til søen, Innen Alster, og spiser på en Grill med sø-udsigt. Bøf tatar, pommes frites og salat. Creme brulée variation til dessert. Tidligt tilbage og på hovedet i seng.

Lørdag

Op ved 7-tiden. Spise morgenmad ved hotellets store buffet: Som vanligt yoghurt, müsli og frugt. Men også: Morgenmadspandekager med ahornsirup og tysk brød med smør, ost og marmelade ... Dertil kaffe, grapefrugt juice og vand. På værelset: Jeg åbner pc og skriver lidt, holder en lille "slå mave" pause. Så går jeg på opdagelse ... Vi er her jo, fordi hotellet har en trappe, der er egnet til motion. Normalt tager jeg den nærmeste trappe, men der er tre og dem undersøger jeg i dag. Det betyder, at jeg får ikke en seriøs træning, men en hyggetur ... Vi bor halvt oppe, så jeg tager elevatoren op (!) til næstøverste etage. Der går jeg ud i gangen og går op ad en åben tæppebelagt trappe til øverste etage. Heroppe går jeg ud på den nærmeste bagtrappe og endnu et par trin op: Så går jeg nedad - som opvarmning - mens jeg tæller. Der er ca. 450 trin: Jeg skiftevis går og jogger opad. Ved toppen - nogle trin ned - ud på gangen; finder den næste bagtrappe; den 'vanlige': Jeg går nedad, 'pause-perioden', og jeg kontroltæller. Ja, der er stadig ca. 550 trin: Jeg skiftevis går og jogger opad. Ved toppen - nogle par trin ned - ud på på gangen; finder den tredje trappe: Den er lige ved siden af elevatoren og jeg har aldrig bemærket den før: Den er i en mindre trappeskakt og trinene er meget smalle, så man skal næsten gå sidelæns. Jeg går forsigtigt ned, mens jeg tæller. Der er ca. 405 trin. Jeg går forsigtigt opad igen. Ved toppen - nogle trin nede - ud på gangen. Jeg finder den længste trappe: Tager en sidste tur ned og op. En moderat træning d.d. af ca. 50 minutters varighed. Går tilbage på værelset. Bader. Pakker. Og så er vi køreklar. Kører nordpå i rask tempo.

Til Neumünster Designer Outlet

Der er virkelig mange mennesker. Stort set alle p-pladser er besat og flere p-vagter dirigerer masserne.  Jeg har længe været på jagt efter en egnet taske. En taske, der kan dublere som dametaske, og pc taske. En medium stor model. Jeg - og Henrik - er i næsten alle butikker, men ingen passer helt. Så går vi ind i en kuffert-butik og Henrik kommer gående med noget i hænderne: Ikke en dametaske look-a-like, desværre, men til gengæld supersej pc taske i kulfiber! Til en ualmindelig ublu pris, så Henrik forhandler rabat, mens jeg kigger væk ... Efter købet spørger ekspedienten: Hvordan vil du have dit monogram? Akkurat som på kufferter i gamle i gamle engelske krimier! Ugens clou (små hjerner, små glæder). Så skal vi egentlig afsted igen. Vi ville mest "window shop" og har ikke brug for mere, Men på vej forbi Karl Lagerfeld butikken spotter jeg et par skæve, smarte sommersko; til 70 Euro?! Det sidste par og lige i mit nummer. Jeg shopper vildt i dag og køber dem og en næsten matchende trøje. I alt under 1000 DKK. Henrik ser roligt til og køber selv ingenting. Vi går ud mod bilen: På vejen ser vi en 'Gourmet burger' truck - og får os en burger og økosodavand i det fri. Så kører vi videre nordpå til Flensburg. Turens hovedmål: Citti markt: Et kæmpe supermarked med et bugnende udvalg af (øko) varer: Meget er 25 % billigere end i Danmark, så vi handler rigeligt ind. Så går det hjemad. Ved 20-tiden er vi klar til at spise til aften. Henrik købte i Citti 16 specielle sushi-ruller, nogle af dem er rullet i ristede løg, hvilket vi først finder ud af hjemme! Sushi'en får vi sammen med krebsehaler, tomater, avocado, grønne oliven med mandler: Ruskomsnusk ... med gewürtztraminer til. Efter delvis udpakning i seng ved 22-tiden.

Søndag

Sent op ved 7:30-tiden. Vaske tøj. Rydde op. Skrive. Ved middagstid. Gå- og løbetur i skoven ved Kalø Jagtslot. Skiftevis regn og sol. Så i foreningsfitnesscenteret til en kort workout (der er mange trænende i dag). Blandet overkropstræning: 3 x 10 brystpres med håndvægte, 3 x 10 horizontal row. Hjem. Vaske mere tøj ... Klokken 18. Til forældre. Vi har mad med. Spisning og så hjem igen. Se tv og tidligt i seng.