Flowchart hjælper dig: Emoji, emoticon or not?

Du kender svaret: Nej, du skal ikke bruge emojis hele tiden. Siger de, der (nok) ved noget om kommunikation. Emoji Alligevel i tvivl om du skal bruge emojis? Tjek dette flowchart:
Humor infografik. Udført af tegner og humorist Wendy Macnaughton

Emoticon:

Typografisk display af en ansigtsrepræsentation, der bruges til at formidle følelser i et tekstmedium. Eksempel: ; - )     : - )     : - (     : - /     : - |     : - o    (her vist med mellemrum for at undgå auto-emoji) Oprindelse; anses for at have fundet sted i september 1982, da computerforsker Scott Fahlman foreslog at Carnegie Mellon University meddelelsesudvalg, at : - ) og : - ( kunne bruges til at skelne vittigheder fra alvorlige udsagn online. Kort derefter kom navnet, emoticon, sat sammen af emotion (følelses) og ikon.

Emoji:

I modsætning til emoticonets græsrods-oprindelse blev emoji skabt i slutningen af ​​1990'erne af NTT DoCoMo, et japansk kommunikationsfirma. Navnet er en sammentrækning af ordene e og moji, som løseligt kan oversættes til piktogram. I modsætning til humørikoner er emoji egentlige billeder af alt fra et sæt malede negle (💅) til et lidt lunefuldt spøgelse (👻). Og hvor emoticons blev opfundet for at skildre følelser i miljøer, hvor intet andet end grundlæggende tekst er tilgængelig, er emoji faktisk udvidelser til tegnsættet, der bruges af de fleste operativsystemer i dag, Unicode (The Guardian).

I ♥ flowcharts. Se også Wendy Macnaughtons: Email flowdiagram Google flowdiagram