Ugen der gik 8 2019: Ferie i MCH

Af Marina Aagaard, MFT Endnu en vinterferie uge i Danmark. En uge med mest hjemmearbejde - og feriemesse. Ugen der gik 8 2019 Ferie for alle AAL KLM stand Marina Aagaard blog rejse travel

Mandag

I gang ved 6-tiden. Læsning og skrivning. Gåtur med Rex. Frokost: Kogte æg, en tilbagevende ret. Læsning skrivning. Kettlebell træning i kælder: 3 x 12 1-arms swing, 8 TGU højre og venstre, 3 x 16 lunges med 8-tals sving, 3 x 10 Goblet squat. Hverdagsmad: Vi spiser kylling med pasta og spinat. Med vand til. Rimeligt tidligt i seng kl. 21-22.

Tirsdag

Op 4:45. Gøre klar. Til Aarhus Personlig træning ved 6-tiden i firmacenter. Solopgang i disen. Til SATS center: Trappetræning. Ca. 3000 trin/½ time. 4 x 10 pull-up. Hjem. Gåtur med Rex. Skrive. Læse. Skrive. På artikler og foredrag. Laks med pasta, ravioli med spinat, og bønner. Igen tidlig sengetid kl. 21-22.

Onsdag

I gang ved 6-tiden. Kører til Aarhus 08:00. Holdundervisning 9-11. Dance, core, mobility. Træne mor og far. Træne selv (det sædvanlige): 3 x 10 Box jump, 3 x 10 Box hink, 3 x 10 Step op, 1 x 10 Hop op på underben. 4 x 10 Pull-up (maskine; er stadig på skulder genoptræning) og 3 x 10 leg curl. Spise en proteinbar til frokost. Hurtigt og nemt. Til firmatræning i Aarhus. Kropsvægttræning, skiftevis puls og styrke. Hjem. Forbi Things Kokkerier; hente aftensmad: Henrik får oksekød med svampe og jeg krydder-kødboller med pasta og grønt. Skrive lidt. Så i seng.

Torsdag

I gang ved 6-tiden. Læse og skrive. Læse og skrive. Læse og skrive. Læse korrektur på interview. Gå tur med Rex. Der er vintergækker overalt. Sidst på eftermiddag til Aarhus og være vikar på tre hold. Core, pilates (dansk pilates inklusive stående øvelser) og yoga. En kæmpe fornøjelse. Entusiastiske deltagere og positiv feedback. Hjem. Henrik spiser rester, jeg drikker bare en proteindrik, fordi det er sent.

Fredag

Op 4:45. Klar. Parat. Af sted til Aarhus. Træning i firmatræningscenter. Hjem. Hente Henrik. Til Herning: Heldigvis er vi i nogenlunde god tid, så vi undgår Feriemesse-køerne, der kan være lange. 10.00-18.00 Ferie for alle i MCH, Messecenter Herning. Messecenter_Herning_Ferie_for_alle_Marina_Aagaard_blog Vi starter i pressecenteret med at hente program og lægge pc og udstyr fra os. Vi går en runde i alle hallerne og tager fotos og orienterer os. Ved 12-tiden går vi tilbage i pressecenteret og går i gang med at gennemse billederne, skrive tekst og lægge blogindlæg op. Derefter går vi rundt, ser opvisninger og møder nogle bekendte. Vi slutter af med et besøg på Tyske Rejselandet standen, hvor der som vanligt er mange mennesker og i dag masser af hvidvin, men ikke flere glas på grund af uventet stor tilslutning. Tyskland_Tysk_Vin_Ferie_for_alle_Marina_Aagaard_blog 19:00 Vi spiser sushi hos et par venner i Herning. Henrik har taget en fin gammel flaske Roger Brun champagne med. Men. Som det kan gå med gamle flasker, den er 'gået over'; boblerne er flade og farven mørkegul. "Den der gemmer til natten, gemmer til katten". Vi kører ved 21-tiden og er hurtigt hjemme ...

Lørdag

Op ved 7-tiden. Læse og skrive. Henrik kører mig et stykke henad landevejen og sætter mig af (han skal til hi-fi messe på Hotel Royal - heldige asen, men jeg skal arbejde). Jeg går med Rex ad en anden rute end den sædvanlige. Vi går her en gang imellem, men ikke så tit. Skrive og læse. En tur hen i foreningsfitnesscenteret. Der er kommet en ny cardiomaskine: En Technogym trappemaskine med endeløse trapper. Jeg tager en tur på ½ time: 10 minutters opvarmning, 20 minutter; 20 x 1:1 (level 15 uden støtte, level 20 med støtte): 180 etager, men ingen angivelse af trin (en mangel, selvom man selv kan regne det ud). Derefter: 4 x 8 modificeret clean'n'press (dødløft og skulderpres). Det er hvad jeg når. Gå tur med Rex. En ven kommer på besøg. Vi spiser sent: 20:00 Ribeye (Henrik og ven) og laks (jeg), dertil rodfrugter i oven og asparges. Det er Melodi Gran Prix aften, vi ser high lights med et halvt øje. Klokken 22 siger ven og vi godnat.

Søndag

Op ved 7-tiden. Læse. Skrive. Spise morgenmad. Forberede foredrag til i morgen. Læse. Skrive. Og rydde lidt op og vaske tøj i pauserne. Gå tur i Kalø skov. Vi ville have været i skøjtehallen. Men det blev ikke til noget. Jeg skriver lidt. Og tager et hurtigt smut i foreningsfitnesscenteret, mens Henrik går med Rex. Vi spiser til aften: Kylling med ravioli med svampe med røde peberfrugter og asparges. Dertil saftevand! Skriver lidt igen. På min reol ligger en reklame gimmick fra i fredags: Spies-standen på Ferie for alle messen havde reagensglas med duftprøver, der skal bringe ferieminder tilbage. En virkelig smart ide og det virker. Tidligt i seng. Ser lidt tv og så godnat.