Elsk vanen, ikke denne, men den der ...

Af Marina Aagaard, MFT Nye vaner kan være vanskelige at virkeliggøre. Det handler om at være vedholdende no matter what. Vaneændring drives ikke bare af vilje og motivation, men også praktiske strategier, systemer og tankemønstre, så man holder ved ... ... selv når man er travl, træt eller totalt demotiveret og mest har lyst til varm kakao og boller! Kaloe_Skov_Fall_Efteraar_Marina_Aagaard_blog_Fitness_Foto_Henrik_Elstrup En mental indstilling, der gavner: Ikke kun at kunne gøre det man elsker, men også at elske det man gør. Her er tip i en uddybende udgave:
Vi er nødt til at elske de ting, vi ønsker, og elske de vaner, der fører til de ting, vi ønsker. Dr. Eric Cobb (som citerer en anden)
Oversat: Det er nemt nok at elske tanken om at være slank og stærk [og andre ting]. Udfordringen er at elske vanerne, der fører en til det mål. Lær at elske dine vaner. [Altså de gode, sunde, produktive vaner].
Foto: Denne weekend. Gråt, blæsende, koldt. Man har lige nu ikke meget lyst til at gå ud. Men man (jeg) gør det alligevel. Der skal løbes for at forbedre formen (fortsættelse følger). Heldigvis går det som det plejer, efter 5 minutter bliver følelsen af "ufff, det er koldt", erstattet af varme og følelsen "det skønt med frisk luft" og "hvor er skoven ufatteligt flot".