Fitness? Det ta'r kun 5 minutter ...

men vi vil så gerne ha' du bli'r lidt længere!

...

... Ovenstående kunne være sagt af en dedikeret og hjælpsom fitness instruktør. For de fleste fitnessinstruktører brænder for at hjælpe og gøre det bedste for dig og din krop. ... Derfor får du i flere fitnesscentre - også første gang - et program med mange øvelser, ekstra øvelser for en sikkerheds skyld og fordi 'more is more' har lange traditioner, selvom: 'Less is more' er konge, når det gælder om at spare tid og øge motivation. ...
Topargument for ikke at motionere  eller dyrke fitness: Jeg har ikke tid / jeg vil hellere bruge tiden på noget andet.
... Så sent som i går læste jeg i et blogindlæg: Jeg vil hellere bruge tiden på noget andet end fitness (styrketræning), så nu løber jeg og ... (andre ting) ... ... Men der er en grund til at de fleste, som er i topform - både topatleter og supermotionister - dyrker en eller anden form for fitness (styrketræning) og ikke (udelukkende) fx løb eller yoga:
  Styrketræning - der ofte kaldes fitness (der dækker lidt af hvert) - forbedrer præstationen i de fleste andre idrætter og aktiviteter.
  Og:   - Styrketræning styrker muskler og hjerne, så man har mere overskud til alt andet. - Styrketræning opretholder muskelmassen og funktionsevnen (et godt liv). - Styrketræning øger mængden af aktivt væv, der forbrænder (fedt) døgnet rundt.  
Vil DU gerne have alle træningsfordelene, selvom du ikke synes, at du lige har tid? Start med 5 minutter! På den tid kan du komme det meste af kroppen igennem.
  Ja, du har 5 minutter. Lad være med at diskutere med dig selv. Kom bare i gang. Fem øvelser. Derhjemme eller i fitnesscenteret. Find uddybning og øvelser HER. Du tænker måske "så lidt kan ikke virke". Jo det kan det. Kom bare i gang. I tvivl om hvordan? Spørg en instruktør.   Hilsen Fitnessinstruktøren
Foto: The Eleventh Hour Pixabay.