KlubDanmark møde på Hotel Storebælt, Nyborg

KlubDanmark møde tur. I dag på en dagstur tur-retur til branchemøde på Nyborg strand, Sinatur Hotel Storebælt. Et flot sted med en fantastisk udsigt. Og superlækker økologisk mad. Mødet blev afholdt i forbindelse med årets Inspire kongres. Desværre fik jeg denne gang ikke taget hotel- og madbilleder, ud over de to snapshots her under, fordi jeg var koncentreret om mit foredrag 'Hvad er Det Værd' om priser og værdi i fitnessbranchen; om markedet, branchen, branding og forretningsstrategier.

KlubDanmark møde

Tilhørerne var engagerede fitness fagfolk, især ejerledere fra små og store centre. Til stede var også hovedsponsoren FitPartner; direktør Peter fortalte om fremtiden inden for fitnesscenter udstyr og indretning; spændende, innovativt og høj-teknologisk. Samtidig foregik der mange aktiviteter rundt om i bygningen, der var fuld af instruktører, trænere og fysioterapeuter til foredrag og træning i forbindelse med årets kongres, Inspire Convention - Changing Public Health. Der var spændende ting på programmet, men desværre kunne jeg ikke være med i år på grund af egne foredrag og kurser, men nåede heldigvis at hilse på mange kære kollegaer.

Sinatur_Hotel_Nyborg_IMG_2633Sinatur_Hotel_Udsigt_IMG_2631Udsigt over Storebælt og den meget flotte Storebæltsbro, en af verdens største.