Destroyed in seconds: Livet byder på gode dage og dårlige dage

Af Marina Aagaard, MFT Livet er en gave, som man bør være taknemmelig for hver eneste dag. Ind imellem driller det dog med små og store overraskelser eller ulykker. Det kan man ikke (altid) gøre noget ved. Man må tage det som det kommer ... Destroyed in seconds Marina Aagaard blogFotokunst? Nej. sidste billede inden mit nye kamera blev til det gamle ødelagte kamera.

Destroyed in seconds

For kort tid siden. Solen skinner. Alt er skønt. På Godsbanen. En Aarhus street art oase ved banearealerne. Gåtur med alaskan malamute (slædehund)/schæfer, Rex Aagaard, med hundesele om livet. Fotograferer undervejs. Ser godt motiv. Stopper op. Fokuserer. Trykker af. I samme sekund flyver jeg bagover. Først op i luften, så baglæns ned på hoved, haleben, skulder og ryg. Så bliver jeg på ryggen trukket 10 meter hen ad asfalten, før søde Rex stopper ved den lille hund, som er mere interessant end foto-turen. Pudsigt nok ignorerer han mig, der ligger udspredt på jorden med flænset tøj og blod silende ned ad bare arme. Afsted til skadestuen til undersøgelse. Jeg ser sølle ud. For første gang i mit liv kommer jeg til med det samme! To buler og hudafskrabninger på skuldre, arme og ryg. Smerter i knolden, knæ, lænd og skuldre. Men heldigvis ingen brud eller hjernerystelse. Mindre heldige var mit nye Canon kamera og min nye iPhone 6S. Begge dele blev delvist ødelagt, men skidt pyt, det er jo kun ting. Er jeg materialistisk, hvis jeg siger øv, øv, øv? Og træningen bliver næsten sat i stå i en periode. Med skadet skulder, lænd og knæ, er det svært at "træne udenom", træne andet, hvilket jeg selv plejer at anbefale ved skader. Formen forsvinder i løbet af ingen tid. Gone in 60 seconds. Uheldigt. Men jeg er jo i live. Hurra :-) - og Tak til mor og far for at have givet mig en tyk skal og en robust ramme. Det er sådan noget man kan grine af, når det er kommet på lang, lang, lang afstand. Lektie lært: Vend aldrig ryggen til en Alaskan Malamute, der vejer det samme som dig selv og som accellererer 10 gange så hurtigt. Det var meget dumt, Marina Aagaard.
Destroyed in seconds Half-hour series. The most shocking destructions ever caught on film, be they acts of nature such as a rampaging tornado, a well-orchestrated implosion of a massive structure or motor crashes and explosions. First episode: August 21, 2008. Presenter: Ron Pitts.