Gør-det-selv flowdiagram: Løs problemer i hjemmet og på ingeniør job

Gør-det-selv flowdiagram? Enkle løsninger på problemer i hjemmet og andre steder. Det lyder tiltalende for både gør-det-selv entusiaster og andre knapt så fingersnilde. Et flowchart, flowdiagram, anviser løsninger på mangt og meget. Denne uges flowchart (desværre uden kilde) - set i flere versioner på nettet - er en personlig favorit.

Gør-det-selv flowdiagram

Gør-det-selv flowdiagramBegge produkter findes i mit hjem og de duer : - )

WD-40?

  Historien om smøremidlet WD-40 er i øvrigt meget motiverende for alle der har prøvet at fejle med et projekt. WD står for Water Displacing og 40; at det tog et nødlidende lille firma 40 forsøg før den rette formel blev fundet. The rest is history (WD-40 history).

Gaffa tape

Gaffa tape, et dansk navn (fejlagtig oversættelse) for gaffertape (gaffer er en person, der laver lys, el og lignende inden for film og musik). Gaffertape er stærk tape af vævet bomuld. Det er normalt gråt eller sort, men kan fås også i andre farver. Navnet dækker ikke over et mærke, men anvendes om de fleste typer af tape med bomuldstråde. De stærke taper kan have særlige egenskaber som brandhæmmende, vandskyende eller selvlysende og med forskellig klisterevne. Gaffer tape og duct tape er oprindeligt to forskellige tape typer som henholdsvis ikke-reflekterende tape til filmindustrien og isolationsmateriale til ventilations- og nedløbsrør og udstyr i militæret, men betegnelserne bruges nu i flæng. Duct tape eller duck tape (producentens markedsføringsnavn for et special duct produkt), er kendt af de fleste som 'universalbindemiddel' (history of duct tape, Duck brand). Heldigvis har nedenstående løsning (set på 9GAG) ikke været nødvendig her ... men billedet fortæller noget om produktets kvaliteter ... cj8xcrjveaasmbn I ♥ flowcharts Rigtig god weekend MarinaSignatur