Kalø Slotskro anno 2016 og Hestehave Skov

Af Marina Aagaard, MFT Weekenden er et godt tidspunkt til at få mere motion - og weekendmad - på programmet. Dagen starter med gråvejr og tåge, men så klarer det op. 

Ved Kalø Vig

Kalø Slotsruin og Hestehave skov, her går vi hver uge tur med hunden.

Kalø Slotskro Moderne, nye bænke på vejen ud til turistattraktionen Kalø slotsruin.

Skoven lige efter at det har regnet. Solen skinner og der dufter af gran og nyfældet træ. Igen og igen bliver man bare nødt til at stoppe op for at fotografere.

Kaloe_Forrest_IMG_2365 Kaloe_Forrest_IMG_2367 Kaloe_Forrest_Lumber_IMG_2362 Kaloe_Forrest_Puddle_Reflection_IMG_2359 Kaloe_Forrest_Spring_Flowers_IMG_2361

Kalø Slotskro

Efter løbeturen. Vi sidder i bilen og kører ud af parkeringspladsen. Så ser vi et skilt. Kalø Slotskro (lige ved p-pladsen) har åbent til frokost. Vi bakker tilbage, parkerer og går ind og spiser stjerneskud, rødspætte (kogt og stegt) med tilbehør.

Kaloe_Slotskro_IMG_2378 Kaloe_Slotskro_Mirror_IMG_2384     Kaloe_Slotskro_Pictures_IMG_2379     Kaloe_Slotskro_Pictures_IMG_2380 Kaloe_Slotskro_Stjerneskud_IMG_2381 Kaloe_Slotskro_Window_IMG_2376Gennem vinduet kan man lige akkurat ane Kalø slotsruin.

I 00'erne og tidligere havde Kalø Slotskro en mørk, hyggelig krostue med pejs i midten. I 10'erne blev pejsen revet ned, så krostuen nu blev et stort åbent, lyst rum. I 2020 blev udendørs kiosken nedlagt og flyttet ind i krostuen, grillbaren?

Tiderne skifter.