Tanker før motionsløb: At gennemføre er også at vinde!

Af Marina Aagaard, MFT 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ... ikke resterende antal repetitioner i dagens workout, men antal minutter til jeg sætter mig i bilen og kører mod København, hvor jeg senere i dag er tilmeldt et motionsløb. Det er kun anden gang i mit liv at jeg deltager i et løb (en konkurrence). Første gang var i det lokale Ugelbølle løb sidste år!

Tanker før motionsløb

Dagens løb er ikke et hvilket som helst løb. Det er Zoo Tower Challenge. Et tårnløb, som arrangøren Copenhagen Tower Run siger, at man vil komme til at mærke fysisk! Et kort kig på startlisten afslører også at der er en overvægt af seriøse løbere, maratonløbere, triatleter o.a. For én der løber relativt begrænset, er det selvfølgelig vanvid at deltage i et sådant løb, men det lød bare så spændende ... altså det der med trapperne ... i hvert fald i første omgang ... før jeg prøvede at løbe på trapper i stedet for at gå på trapper .................. Tanker før motionsløb Tårnløb trappeløb Marina Aagaard blog fitness Bordet fangede, jeg er tilmeldt, jeg er på vej og for mig handler det om at gennemføre 1) mit første tårnløb 2) den længste løbedistance jeg endnu har været på (hvilket i løbet er den korte distance!) 3) nå i mål før arrangørerne lukker og slukker kl. 21.30 i aften. Jeg ville helst løbe for at vinde rigtigt, men realistisk set: Gennemfører jeg, så har jeg vundet! DR LEV NU: Vanvid eller vanvittigt spændende nyt motionsløb.